Tertemiz dediği araba hem sel hasarlı hem taklalı çıktı sjjssj çıldırıyorum bida istan araba bakmıcam

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tertemiz dediği araba hem sel hasarlı hem taklalı çıktı sjjssj çıldırıyorum bida istan araba bakmıcam

Cevap
8Cevap
Sinir bozucu ya. Bende araba bakarken sahtekarlar çok denk geliyordu. Neyse ki çok yakınımda ve çok iyi niyetli, dürüst biri denk geldi. İnşallah senin de gönlüne göre olur 🤗
Sanki araba alırken expertiz yaptırmıycam, bide içinde cuvara bile içilmedi yeenim diyo, şeytan diyo sok arabaya içinde döv
🤣🤣 ben gitmem ki oda senin sorunun artık 😅
5 saat yol geldik 1 poşet midye alıp dönüyom anca böyle değerlendirebildim
Sen İstanbul'da değil miydin ya shsjdkfşg
Sağlık olsun gelesin varmış
Yok ben dünyanın merkezi eskişeerde yaşıyorum
karşımdaki dayı yeeenim bu arabada cuvara bile içilmedi diyince güvenmiştimhdfahshf
Adama diyorum ki arabayı kimden aldın, arkadaşımdan diyo, ben arabayla kaza yapıp sel hasarlı vs bişeyler yapmadım ki diyo. E arkadaşın yapmıştır diyorum o da yapmadı diyo. Dayı illaki birileri yapmış diyorum. İlk sahibidir ben ne bileyim diyor. Abi o zaman arabam hatasız boyasız diye niye beni diyorum. Hata yapmadım boyatmadım çiçek gibi al git diyor halen :D
10 bin fiyattan düşeyim al git diyor, araba 1 milyon 300 bin 10 bin düşcekmiş fiyattan bak bak shfhsdhfs
Satıcı adam olsa yol masrafını günlük kazancını karşılar bir gün ni otelde misafiri ederdi ama gerçi adam olsa kazalı araca bilgisi dahikinde İse eğer hatasızda demez oda ayrı muamma
İmkan olacak o arabanın egzoz Sistemini o adama boylu boyunca
Şarkı seçimi müthiş olmuş😅😅
Yol boyu dinleyerek geri dönecem şimdi hüzün vakti
Allah keyifle onun arabası var dinlemeyi de nasip eder inşallah bi dahakine😅
burada etmesin ya, bida gelmicem bura bune böyle öğk
Gezerdim orayı napim djxjdj
Sinirle gezilmiyo ki yavru zaten saatlerce trafikte kaldım, üstüne dediği gibi çıkmayınca dellendim iyice 🥲
Kazık yemediğim için sevinirim 😬
Olaya böyle bakmak lazım...
baştan istabnbuldan hiç araba almam. D
Abi gel al beni burdan daraldım bu memlekette 😂
gitmişken bi eminönüne git :D
Ramiz dayının balık dükkanına gideyim hahaha
norveç somonu :D
Gel de saldırma ya dhdh
Yol paramı ver derdim
Hayatımda ilk defa çok güzel bir şekilde söverimm
Kavga çıkardı
İçinde bulunduğum durumlar adli sicil ve köprücük kemiğim buna izin vermiyo şu an :D
Üzülürüm
Oturur ağlarım 😄
Söverim
Kavga ederim ula
Türkiye yanı normal
Yasandi 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be, 5 saat yol gitmişsin bir de! Bu durum gerçekten sinir bozucu, insan tam bir hayal kırıklığı yaşar böyle olunca. Ben olsam o anki sinirimle satıcıya gerekli cevabı verir, sonra da müziği son ses açıp rüzgarı saçıma vurdurarak keyifli bir dönüş yolculuğuna çıkardım. Sonuçta uzun yolda olmak bile başlı başına bir zevk benim için. Ama unutma, araba alırken her zaman iyi bir ekspertiz şart! Boşuna dememişler, işi bilene danışmak lazım. 😉🛣️🎶
ne saçı rüzgarı olm boğmam lazımdı onu orada
O anki sinirini çok iyi anlıyorum ya! 😅 Ama yine de kendini yollara vurunca her şey biraz hafifler bence! 🎶🛣️