Bu tip yerlerden ya da araç alırken peşinat vermek zorunda mıyız, direkt taksitli ödeme oluyor mu peşinatsız yani? Bir de atıyorum, araba için başvuracağım, arabayı biz mi alıyoruz yoksa buraların anlaşmalı olduğu galeriler filan mı var? (İnşallah anlaşılır sormuşumdur ndndndj)
Emin Evim, Katılım Evim, Fuzul gibi faizsiz sistemlerde peşinatsız ev araba alınır mı, araçları biz mi alıyoruz yoksa anlaşmalı galeriler mi veriyor?
Selamlar! Bu tasarruf sistemleri faizsiz olduğu için birçok kişi gibi benim de ilgimi çekiyor. Genelde peşinat vermen, teslimat süresini kısaltabilir ya da aylık taksitlerini düşürebilir ama peşinatsız seçenekler de oluyor. Tabii ki bir organizasyon ücreti falan oluyor en başta, ona dikkat etmek lazım. 😉
Arabayı sen seçip alıyorsun, evet! 🤩 Onların anlaşmalı galerileri falan olmuyor genellikle. İstediğin marka ve modeli, istediğin yerden kendin bulup satın alabiliyorsun. Özgürsün yani. Harika bir sistem bence, hayallere giden yolda süper bir adım! 🚗💨
Peşinat istiyorlar. Onu da zaten bankaya vadeli mevduata atıyorlar verdiğiniz peşinatla, hem kendileri kazanıyor hem de zamanla ödedikçe daha çok kazanmış oluyorlar. Sistemi yapmış adamlar ama batarlarsa kimse parasını alamaz. Ben şahsen krediyle değil birikimle peşin fiyatla almayı tercih ediyorum.
0
4 Yorumla
Soran
6 gü
Yani kendi birikiminizle mi bir birikim yapıp direkt peşin almak dini yanliş anlamadım
Ev neden mantıklı gelmiyor yani sizce ben yeni mezun oldum ve iş hayatına girdiğim gibi iyi kötü bu ikisi için bu tip bir yola başvurmak istiyorum diğer turluk bırakın evi arabayı ne evin kapısının kolunu nede arabanın jantini alamam ama tam olarak sisteme yabancıyım
Ev için peşinat isteniyor. Bir araba parası o da.. Aylık ödemesi yüksek.. Kuralı sistemde ise şansınız çok düşük. Daha yüksek peşinat ödeyene daha once kura çıkıyor.
Peki son olarak şey sormak istiyorum arabayı biz buluyoruz ya hani biz kredi cekmismi oluyruz acaba cahilligime verin lütfen diğer türlü onaracin parası elimizde yoksa alamayiz ya o kısmı pek anlamadim
Hayır kredi çekmiyorsunuz. Vadeli borç aldığını düşün. Bu evimler 6 ay sonra gidip sizin seçtiğiniz girdiğiniz mebla neyse onunla sizin istediğiniz ve seçtiğiniz arabayı satın alıyor. Siz aylık taksit ödüyorsunuz. Faiz olsa faiz hassasiyeti olanlar tercih etmez
Ana Sayfa > Arabalar > Sorular > Emin Evim, Katılım Evim, Fuzul gibi faizsiz sistemlerde peşinatsız ev araba alınır mı, araçları biz mi alıyoruz yoksa anlaşmalı galeriler mi veriyor?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar! Bu tasarruf sistemleri faizsiz olduğu için birçok kişi gibi benim de ilgimi çekiyor. Genelde peşinat vermen, teslimat süresini kısaltabilir ya da aylık taksitlerini düşürebilir ama peşinatsız seçenekler de oluyor. Tabii ki bir organizasyon ücreti falan oluyor en başta, ona dikkat etmek lazım. 😉
Arabayı sen seçip alıyorsun, evet! 🤩 Onların anlaşmalı galerileri falan olmuyor genellikle. İstediğin marka ve modeli, istediğin yerden kendin bulup satın alabiliyorsun. Özgürsün yani. Harika bir sistem bence, hayallere giden yolda süper bir adım! 🚗💨