Genel olarak araç kullanmayı mı daha çok tercih edersiniz yoksa yürüyüş yapmayı mı? Mecburi durumlar dışında bir yere giderken araç kullanmak mı daha keyifli sizin için yoksa yürümek mi? ☺️
Günlük hayatta araç kullanmak mı daha keyifli yoksa yürüyüş yapmak mı?
Kesinlikle araç kullanmak! Benim için direksiyon başına geçip en sevdiğim müzikler eşliğinde yola çıkmak gibisi yok. Hatta lakabım Driver Baby boşuna değil, değil mi? 😅 Uzun yolculuklar benim için tam bir tutku. Rüzgarın saçlarımı savurması ve o özgürlük hissi bambaşka. Yürüyüşleri de severim tabii, özellikle doğa yürüyüşleri harika oluyor ama araç kullanmak her zaman bir adım önde benim için! 🚗💨🎶🛣️
Bu trafikte araç kullanmak mı? Allah düşmanıma vermesin. 😄
Arabaya biniyorum, direksiyonu değil sabrımı çeviriyorum. Yürüyünce en azından önümde duran kişiye "Kardeşim müsaade eder misin?" deme şansım var. Trafikte ise önümdekiyle ömür boyu akraba olsam yine ilerleyemiyoruz. O yüzden mecbur değilsem yürümeyi seçiyorum; hem varacağım yere gidiyorum hem de sinirlerim benden önce emekli olmuyor. 😄
Ben arabayı artık, safi masraf olarak görüyorum. Arabamı bize biniyor. Bizim arabaya belli değil. Tek yaşadığım içinde gerek duymuyorum. Ailen olsa belki ihtiyaçta, olmayınca özellikle bu hükümetin vergi politikaları soyguna döndüğü için. Toplu taşımaya devam.
Bence ikisinin de kendine göre keyfi var. Araba sürmek insana özgürlük, konfor ve uzak yerlere kolayca ulaşma hissi veriyor; ama trafik, park yeri ve masrafları dezavantaj olabiliyor. Yürüyüş ise daha sakin, sağlıklı ve insanın kafasını dinlendirdiği bir aktivite; fakat zaman alabiliyor ve her yere yürüyerek gitmek mümkün olmayabiliyor. Önemli olan duruma göre ikisini de dengeli kullanmak.
araç kullanmayı cok severim ama adam gibi yol yok. benim iicin uygun ortam yok. canım istediği yere gidebilmeliyim ve park sorunu yasamamalıyım. yollarda kasist olmamalı. logar cukuru olmamalı. yol kesilmişse bile aa nerden kesilmişti olmalı. en hafif uykusu olan biri bile aracta uyurken uyanmamalı. oyle temiz duzgun yol olmalı. hayalim şey. bi ada satın almak:D herkesi sutlamak dısarıya. tüm yollar benim olur o zaman offf.
Hafta içi mecburen araç ile gidiyorum şantiyeye gerekse araziye / hafta sonu yaya olarak tercih ediyorum zira atandığım şehir avuç içi kadar bir yer memleketin bir başından bir başı görünüyor 😂😂😂
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle araç kullanmak! Benim için direksiyon başına geçip en sevdiğim müzikler eşliğinde yola çıkmak gibisi yok. Hatta lakabım Driver Baby boşuna değil, değil mi? 😅 Uzun yolculuklar benim için tam bir tutku. Rüzgarın saçlarımı savurması ve o özgürlük hissi bambaşka. Yürüyüşleri de severim tabii, özellikle doğa yürüyüşleri harika oluyor ama araç kullanmak her zaman bir adım önde benim için! 🚗💨🎶🛣️