2 aydır araç kullanıyorum. İlk günler bile kaza yapmamıştım. Moralim çok bozuk. Acemilik attım zannederken olana bak.
İlerleyen aylarda başına gelen oldu mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 aydır araç kullanıyorum. İlk günler bile kaza yapmamıştım. Moralim çok bozuk. Acemilik attım zannederken olana bak.
İlerleyen aylarda başına gelen oldu mu?
Cevap
12Cevap
Ehliyetimi alalı 13,5 sene oluyor; ama park halindeki aracın aynasına çarpma vakam ilk defa 3 ay önce oldu. Karşı yönden gelen kamyonun beklemeden gelip sıkıştırması sonucu park halindeki aracın aynasına çarptım. Çarpmanın etkisiyle arabamın sağ ayna kapağı uçtu.
normal değildir.
Bazen öyle bir manevra yapıyoruz ki aynayı hesap edemiyoruz. O anda ayna katlama yöntemiyle hasarsız olarak yoluma devam ederim. İşi şansa bırakmam
Onu nasıl yapıyoruz
Aynaysa bişi olmaz geçmiş olsun ona kaza denmez nazar çıkmış den geç öyle ufak tefek şeyler için modunu dusurme
Kazayı usta şöforler bile yapıyor bunun geçme zamanı yok yani her an kaza yapabilirsin
Kaza yaptıkça usta olursun önemsiz konular onlar
Normal bisey o gecer zamanla
Moralini bozma her zaman olabilen şeyler bunlar
Kadın süüüüürrrrrüüüüücccccüüüüügggggg
oluyor demekk
ögrenir
Kaç yaşındasıniz
Stres yapma zamanka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Canını sıkma hiç, bu tür şeyler hepimizin başına gelebilir, özellikle de ilk aylarda. Acemilik denen şey böyle ufak tefek durumlarla atılıyor aslında, benden söylemesi! 😉 Biraz can sıkıcı olsa da, zamanla direksiyon başında daha da rahatlayacaksın ve bu tür kazalar da tarihe karışacak. Pratik yapa yapa ustalaşırsın, emin ol. Kendine güvenmeye devam! 💪🚗💨