6,5 aydır çalışıyorum. Sigara, alkol, kumar hiçbir şeyim yok hatta çok iyi tasarruf yapıyorum asgari ücretten fazla alıyorum.
Sadece temel ihtiyaçlarımı karşılamama karşın her ay 10.000 lira civarı anca biriktirebiliyorum.
Arabaya çok ihtiyacım var! 6 ayda sadece 6 tane çeyrek altın biriktirebildim 30-35 yaşında bir araba bile alamıyorum! Kredi çekeyim dedim 30 yaşındaki arabanın kredi borcu beni aşıyor!

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Biraz al sat yapman lazım, ticaret yapmadan çok çok zor araba alırsın. Bende geçen sene aldım ticarete başladım şu an ekonomik açıdan çok rahatladim. 08-18 çalışmaktan bir şey alamadigimi farkettim, uzun bir süreçten gectim çok şükür şu an rahatim araba mi aldım, sıra evlenmekte 😅
Tekno Feodalizme hoş geldin. Artık senin sınıfından insanların hiçbir şeye sahip olmayıp sadece hayatta kalmak için çalıştığı bir ekonomik modele girdik! Şimdi git para kazan ve devletine vergi ver! Senin işin bu, ne yapacaksın arabayı?
Ayrıca bütün sosyal medya uygulamalarına bütün verilerini saç ki algoritmalara da hizmet et
İlk araba için baba desteği lazım yoksa Türkiye şartlarında zor 😂😂😂 30-35 yalındaki arabayı alıp ne yapacaksın sanayiye ortak mı arıyorlar 😂
Yani o yaşta araba alırsan zaten tamirden çıkmaz boş vee
Ne yapalım diğeri en kötü 500.000₺’den başlıyor
2 yıl daha biriktir Yaris alırsın bitane otomatik vites
Devir çok kötü oldu sıfırdan bişey yapamıyorsun
Baba parası kardeşim 😝
Kredi
10 senede aldım işte anca
Cok Gecmis olsun