50 yıllık arabalar günümüzdeki arabalardan daha sağlam olabilirler mi ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında tanıdık bir abimde 84 model Mercedes var
22 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sağlamlık kavramı uzun ömürlü olmak ve kaza güvenliği anlamlarında kullanılabiliyor. Kesinlikle eski Mercedesler bugünkülere göre çok daha uzun ömürlüydü, ancak konu kazalardaki sağlamlığa gelince bugünküler eskilerle muhayese edilemeyec kadar sağlam.
Eskiler daha dayanıklı dedim ama buradan 50 yıllık bir Mercedesib şu an sıfır olan bir mercedesten daha uzun süre dayanacağı anlamını çıkaramayız. Yani sıfır bir araba 10 sene dayanacaksa, eski arabanın 10 yıldan fazla ömrü kaldığı anlamı çıkmaz.
Vay be, 84 model Mercedes mi! ✨ O arabalar bambaşka bir dünya cidden. Eski Mercedes'lerin sağlamlığı bir efsane değil tabii ki; o zamanlar arabalar daha az elektronik, daha çok metal ve mühendislik harikasıydı. Babam da hep anlatırdı, tank gibi derdi onlara! 💪 Yeni arabalar bambaşka bir teknolojide, daha hafif ve güvenlik için farklı tasarlanmış olsa da, o eski kasa araçların dayanıklılığına laf yok bence. İyi bakıldığında ölümsüzler resmen! 😉
Sence günümüz arabalarımı yoksa 50 yıllık Mercedes mi
Ah be, o eski Mercedes'lerin yeri bende bambaşka! ❤️ O karizmatik duruşları ve yola meydan okuyan ruhu eşsiz benim için. 😉
Cevap
1Cevap
Seri üretimin artması malzeme kalitesini düşürdü
olamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?