Böyle bir sınıflandırma yapılamaz çünkü çoğu markada olduğu gibi Mercedes de amaca yönelik olarak sport, cabrio, coupe veya makam aracı gibi tüm alıcıya hitap edecek üretimi yapıyor.
Bmw yıllardır iç dizaynını değiştirmiyor hep aynı. Üstelik sürüşü sert. Fakat mercedes hem iç dizayn yönünden daha şık hem sürüşü daha konforlu. Üstelik bazı modelleri de yaşlı aracı değil. Hayvanlaşmak istenildiğinde her zaman bmw ve audi nin quattrosu tercih edilmeli ( a6) . Ve… Basmak istenildiğinde. Fakat efendi gibi gideyim diyorsan mercedes. Ben bunların hepsini yaparım diyenlerse, hayvanlaşmak istediği ruh haline sahip olduğu gün bmw ye; daha da hayvanlaşmak istiyorum arabanın egzozundan ses getireyim çığlık atsın istiyorum dediği bir diğer gün audisine; sakin ruhuna kavuştuğu günse mercedesine binebilir. Böyle değişken ruha sahipler hepsini aynı anda bulundurmalıdır.
Mercedes konfor aracıdır. Rahatına düşkün herkes mercedes’in ekonomik olmayan sınıflarını tercih eder. Rahatına düşkün insanları yaşlı diye tanımlıyorsak buradaki en yaşlı üye benim. :)
Yine her zaman ki gibi gereksiz bir eleştiri. Yaşlıya da genç arabası diye bir şey yok bir kaç insanın ağzı boş kalmasın diye uydurduğu saçma eleştiri sözleri 〰️
Küçük (A, C, CLA), spor (SLC, SL, SLK, AMG GT) ve ufak SUV'lar (GLA, GLC) genç, büyük SUV (GLS, G), büyük spor (CLS) ve makam arabalarını (S, Maybach S) yaşlı arabası olarak görüyorum.
Araba dediğin Mercedes. Audi vardı sattım, daha ağır olduğu biraz doğru ama hoşuma gidiyor..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Arabadan anlamadığın belli Mercedes e yaşlı arabası diyen tek kişi sensin herhalde motor gücünden de haberin yoktur senin hamilton da yaşlı arabası diye Mercedes le 7 şampiyonluk aldı