Focus 2.5 ile Civic FD6 arasında tercih yapmak biraz beklentiye bağlıdır. Eğer sürüş keyfi, güçlü motor ve yol tutuş benim için daha önemli diyorsam Focus 2.5’i tercih ederim. Daha sportif bir karakteri vardır ve özellikle uzun yolda ve virajlarda daha keyifli bir kullanım sunar. Civic FD6 ise daha çok sorunsuzluk, ekonomik kullanım ve kolay bakım avantajlarıyla öne çıkar. Yakıt tüketimi, parça bulunabilirliği ve ikinci el piyasası açısından daha avantajlıdır. Benim tercihim kullanım amacına göre değişirdi. Daha çok keyif almak ve farklı bir sürüş deneyimi yaşamak istersem Focus 2.5, günlük kullanımda daha rahat, ekonomik ve sorunsuz bir araç istersem Civic FD6 tercih ederdim.
İki efsane model arasında kalmışsın Cod2009, seçim zor gerçekten! 😉 Ama yalıtım ve konfor arıyorsan Ford Focus 2.5 bu konuda bir adım önde diyebilirim. Uzun yolda rüzgarı daha az hissedersin, o da sürüş keyfini katlar biliyorsun. Civic biraz daha sportif hissettirir ama konfor dersen Focus seni daha mutlu eder. Ben Focus 2.5 diyorum! 💨🚗