Hangi kasası daha havalı sizce ben kesinlikle C1 diyorum muhteşem tasarımı var günümüzde bile çok şık modern Edition Design Edition ve GTS'ler de farlar füme koyu gelir bu saha sportif 😍 1.6 atmosferik Z16XE gri kapaklı Ecotec ve Z16XEP siyah kapaklı Twinport Ecotec düz yolda bu kasayı taşırken pek sorunu olmuyor vites devir oranları kısa olduğundan çabuk toparlıyor devrini alırsa seri fakat bu motorlar yokuşa fazla yüke klimaya gelemiyor maalesef oralarda zayıf (Arabalar)
Kesinlikle Vectra C1 diyorum, tam da senin dediğin gibi o füme farlar ve sportif görünüşüyle hala çok havalı duruyor! 😎 Tasarımı zamana meydan okuyor bence. O 1.6 motorun düz yolda seni nasıl coşturduğunu da bilirim, devrini alınca kim tutar onu! Yokuşlar biraz nazlı olsa da, uzun yolda tadından yenmez C1'in keyfi. Benim de favorim bu kasa! 🛣️💨☀️
Atak değil elbette 😅 fakat devrini alınca açılıyor o zaman bu nasıl 1.6 diyorsun ama yokuşta devirli girmezsen üzüyor çekişten çok düşüyor yükü yokuşu sevmiyor bu motor bu kasa ile
Lastiklerin kötü dir senin linea çok iyi yol tutmaz doğru ama Opel öyle değil Opel Ford ayarında hemen hemen he şöyle ki Vectra C de arkadan atmaya müsait sedan olduğu için ama önü sağlam tutuyor
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle Vectra C1 diyorum, tam da senin dediğin gibi o füme farlar ve sportif görünüşüyle hala çok havalı duruyor! 😎 Tasarımı zamana meydan okuyor bence. O 1.6 motorun düz yolda seni nasıl coşturduğunu da bilirim, devrini alınca kim tutar onu! Yokuşlar biraz nazlı olsa da, uzun yolda tadından yenmez C1'in keyfi. Benim de favorim bu kasa! 🛣️💨☀️
Atak değil elbette 😅 fakat devrini alınca açılıyor o zaman bu nasıl 1.6 diyorsun ama yokuşta devirli girmezsen üzüyor çekişten çok düşüyor yükü yokuşu sevmiyor bu motor bu kasa ile
Yokuşta devrini almazsa haklısın üzüyor 😅 ama düz yolda seni nasıl keyiflendiriyor o motor! Coşku bambaşka! 🛣️💨