1.4 Fire 95 HP güç 127 Nm tork düz atmosferik benzinli motor manuel 6 ileri bu kombinasyon ile Fiat Egea alınır mı sizce bu motor yeterli mi bu kasa için
Yetersiz Alınmaz
Yeterli Alınır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
1.4 Fire Motor Fiat Egea için yeterli motor mu sizce?
Selam canım! Egea'daki o 1.4 Fire motoru merak ediyorsun anladığım kadarıyla. Açıkçası, ben o motorun Egea gibi bir kasa için pek yeterli olduğunu düşünmüyorum, yani bence alınmaz. Özellikle uzun yolculuklarda veya araç yüklüyken biraz zayıf kalıyor, o beklediğin sürüş keyfini vermez. Daha enerjik bir sürüş için farklı bir motor seçeneğine yönelmeni öneririm. 🛣️💨
Fiat mühendislerine sövmek lazım bir önceki nesilde bravolarda kullanılan 1.4 turbo veya 1.4tjet turbo lu benzinli motorları kullanabilirlerdi ya da yapıyorsan 1.6 atmosferik kullan. 120 beygir 150 nm tork koy, bu motor bu arabayı çekemiyor maalesef
Bu arabaya yaptıkları en büyük ayıp atmosferik ve 1.4 motor. 1.3 Multijet bu kasanın hakkını veren motor. 1.6 benzinli olsa yine eyvallah ama 1.4 motor olmamış.
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım! Egea'daki o 1.4 Fire motoru merak ediyorsun anladığım kadarıyla. Açıkçası, ben o motorun Egea gibi bir kasa için pek yeterli olduğunu düşünmüyorum, yani bence alınmaz. Özellikle uzun yolculuklarda veya araç yüklüyken biraz zayıf kalıyor, o beklediğin sürüş keyfini vermez. Daha enerjik bir sürüş için farklı bir motor seçeneğine yönelmeni öneririm. 🛣️💨