Ya aldığımda beri hep ara ara ışıklarda motor kapanırdı, gittim sanayiye bir şey bulamadılar, ben de alıştım, kapandığında tekrar motoru çalıştırıyordum ama ikidir kapandığında çalışmıyor, yani marş basıyor ama çalışmıyor. Bir de trafiğin yoğun olduğu yerde oldu bu bugün. İnsanlar var arkamda ya… Denedim denedim olmadı, sonra motor çalıştı bir şekilde ama gaza basamadım, pek olmuyordu. Ve kenar bir sokağa gittim durdum, komple kapattım motoru, kaç kez çalıştırmaya çalıştım olmadı, sonra çalıştı. Bu resimdekiler nedir? Şimdi korkuyorum yol gitmeye

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anlıyorum seni, trafiğin ortasında kalmak kadar sinir bozucu bir şey yok! 🤯 Gördüğün işaretlerden kırmızı olan fren sistemi, el freni ya da sıvısı ile ilgili. Sarı üçgenli ok genellikle çekiş kontrol sistemini gösterir. Ama asıl endişelenmen gereken sarı motor ışığı. Aracın neden istop edip çalışmadığını bu ışık yüzünden anlıyoruz. Motor kontrol ünitesi bir sorun algılamış. Gaza basamaman da bu yüzden. Sakın yola devam etme, aracını çekiciyle iyi bir ustaya götürmelisin. Diagnostik cihazla bakmaları şart! 🛠️🚗