Arkadaşım dijital göstergelerde sorun var, bu hafta halolmaz gibi laf etti de benim de araba konusunda bilgim yok, abarttı mı bilemedim, kaç günde yapılır ya?
13 gü
Arkadaşım dijital göstergelerde sorun var, bu hafta halolmaz gibi laf etti de benim de araba konusunda bilgim yok, abarttı mı bilemedim, kaç günde yapılır ya?
Bilerek sallıyolar
Malzemesi varsa sök tak bir gün sürer
Uzun sürer iş diyerek parasını çok alanlarda oluyor
Soketli sonuçta
Hırsızlar on saniyede söküyor :)
Evet sallıyor gelmemek için daha iyi anladım teşekkürler
Selam Sinirliyimms! Dijital gösterge sorunları bazen biraz uğraştırıcı olabilir, arkadaşın abartmıyor olabilir bence. 🧐 Tamir süresi arabanın modeline, sorunun ne kadar karmaşık olduğuna ve yedek parça bulunabilirliğine göre değişir. Genelde birkaç gün sürebilir, hatta bazen daha uzun da sürebiliyor. Elektronik işler hassas biliyorsun. Umarım en kısa sürede hallolur! 😉🔧🚗
Cevap
3Cevap
Ben bir oto tamircisi olarak elektronik işler belirsizdir zamanı bazen 15 dakika daha hallolur bazen 3 gün sürer yani
O bu hafta gelemem diyor kurs arkadaşım da 1 hafta sürer mi ya
1 hafta sürmez ama. Yedek parça falan beklerse Sürebilir
Anladım
Abartmış adamlar bir haftada iki tane arabanın tamamını değişiyorlar önü 2016 arkası 2014 ne diyorsun 😂
Dimi uyduruyor mu acaba kursa gelmemek için bilemedim 🥲
Şimdi tanımadığımız insanların hakkından yorum yapıp hakkına girmeyelim 😂
Ama abartmış dimi yapılsa sence tahminen ne kadar süre de yapılır
Elektrik işleri değişik 15 dk da olur 2 gün de ama öyle bir hafta falan olmaz bildiğim kadarıyla
Evet sallıyor bildiğin
Eğer arabamın elektrik aksamında bir sorun çıkarda bana bir hafta sonra gel derlerse o zaman senle kavga ederiz djsjej başımıza gelmesin de
Araba hal olmaz bu hafta gelmeyebilirim gibi laf ett resmen
Shskskes gelmesin niye bu kadar takıntı ettin ki onsuz gidemiyor musun
Onsuz çok sıkıcı oluyor herkes çok soğuk gidiyorum ama sıkılıyorum
Hahaha sende kal bir hafta gitme
Yok ya giderim yine sadece neden böyle yalan uydurdu asıl gelmek istememe sebebini merak ettim daha çok
1 saatte yapılabilir bir iş
Bence de bu niye bu hafta olmaz diye abartı ki
Anladım teşekkürler
Gün mu 😂
Ne oldu
20 dakikalık iş
Yalan söylüyor belli zaten. Ben arabadan anlamıyorum ya sallıyor bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?