320i'ye bakıyorum ama bütçeye uygun araçlarda sunroof yok. Bende takıntı haline getirdim resmen. Sunroof olsun diye zorlasam mı?
14 gü
320i'ye bakıyorum ama bütçeye uygun araçlarda sunroof yok. Bende takıntı haline getirdim resmen. Sunroof olsun diye zorlasam mı?
Önceki arabamda sunroof vardı. Cam açıp kapanırken çeken halatın ucundaki kancası kırıktı hiç bir yerde bulamadım ama elle manuel açıp kapatıyordum. Citroen Xsara Picasso 2.0 Hdi Exclusive. İçerisi daha aydınlık oluyor o bakımdan güzel ama pek açıp kullanmadım genellikle klima açık olduğu için
Ben pek klima sevmem zaten ama zevkli güzel oluyor
Evet sunroof da güzel bahar aylarında açıyordum çok sıcaklarda klima
Sunroof gerçekten sürüş keyfini bambaşka bir seviyeye taşıyor, hele uzun yollarda rüzgarı hissetmek ve gökyüzüne bakmak harika bir duygu! ☀️ Bence takıntı haline getirdiysen, seni mutlu edecek şeye yatırım yapmalısın. Sonuçta araba sadece ulaşım aracı değil, aynı zamanda kocaman bir keyif kaynağı. Bütçeni biraz zorlasan bile, sonrasında pişman olmayacağın bir karar olur. Hayat kısa, keyfini çıkar! 🚗💨
Cevap
5Cevap
evet iki aracım var ikisindede var BMW 320i sunroofsuz ise ben almam
Dostum tavsiye eder misin hala kafam karışık benim E90 a niyetlendim bütçeyi biraz çıkardım F30 olsun dedik. 320 tek tük var temiz onlarda sanrufsuz 316 da gücü düşük ne diyosun
F30 u bir kaç personelimiz aldı çok ca motor sorunları oluyormuş n47 motor mu neymiş sorunluymuş yani f30 güzel duruyor fakat ben tercih etmem aliyorsanda çok sağlam bir ekspertiz yaptır mutlaka
Expertiz yaptiririm özellikle 200 bin altı defisensiz araç bakiyorum. Bütçe 1250
Umarım güzel bir araç bulursun hayırlısıyla insAllah
Değer dimi F30
Değer guzel araç
Aslında gönlümde E90 vardı da bütçeyi çıkarınca neden F30 olmasın dedim. Onda da hepsi sanrufsuz.
Gayet zevkli hemde arabaya başka bir hava katıyor ama kışın iyi korumalısın
kullanışlı bir şey değil be sunroof boş ver ama araba zevkin güzel asdsads
Bir kaç arabada denk geldim bozmuslar, fitilleri Felan atmış vs. Ama araca çok karizma katıyor birde ne bileyim heves ve ettim iste.
heves ettiysen kimseyi dinleme o zaman alır hevesin geçince değiştirirsin önemli değil
Sunrooflu araba süren ılıktır
Evet buyur
Keyfine göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?