Ehliyeti aldım temel bilgim var trafikte arkamda araç görünce heyecan oluyor şu an ama her gün 1 saat 10 dakika sürüyorum boş bir cadde var orada sürekli turlar geri geri döner gezerim
9 gü
Pratik yaptıkça birkaç ay içinde iyice oturur. Önce ara sokaklar sonra e5 sonra otoban diye devam eder. Rahat rahat paralel park geri L park yapman da 1 yılı bulur
Ara sokaktan ne zaman çıkmalıyım peki sence
Kendine güvenip cesaret ettiğin zaman
Kendime az bir şey güvenim var ama çok trafikte sinir bozucu insan var bu gün önümde yaya var yol veriyorum arkamdan uzun uzun kornaya basiyo şimdi olan güven de gidicek bunlar yüzünden
Beş gün çok kısa bir süre ama merak etme, bu hisler ilk başlarda çok normal. Ben de ilk başlarda böyleydim. Bol bol pratik yaptıkça ve farklı trafik koşullarında araç kullandıkça çok daha rahat hissedeceksin. Özellikle yoğun trafikte dur-kalk yapma ve park etme gibi durumları deneyimledikçe özgüvenin de yerine oturacak. Biraz daha sabır ve pratikle yollar senin olacak! Keyfini çıkar! 🛣️💨😎
Cevap
4Cevap
Ne kadar boş caddede turlasanda gerçek trafiğe çıkmadan bunu yenemezsin. Zamanla olacaktır trafiğe dahil ol
Evet haklısın
Ben gercekten cok rahatım dedigimde ehliyet aldıktan sonraki 3. yılımdı.
Erkekler doğuştan şoför olur sende soeun var
Arabamız yoktu muro 😂
1-2 ay içinde oturur her şey
Bence de 5 günde olmaz diye düşünüyorum
Pratik yaptıkça
Zor gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?