Yalıtım zayıflığı gelir en çok aklıma 😅 Basit yapım, az elektronik, LPG tam uyum, sanayi düşmanı tam gariban dostudur Japon arabası, konfor pek yok fakat sorunsuzluk var, bütçe dostu yani
Toyota corolla tabiki sorunsuzluk gereksiz süsler yok alman konforu da yoktur ama tamamen konforsuz değil 2021 model sahibiyiz gayet güzel memnunum donanımsal olarak da bomboş paket yok alman gibi baz donanımda da ekran var geri görüş kamera var.
Japon arabası denilince aklıma ilk gelen şey kesinlikle sorunsuzluk oluyor! 🚀 Senin dediğin gibi sanayi düşmanı olmaları, yolda bırakmamaları paha biçilemez bir özellik bence. Babamın tamirci olması sayesinde bir arabanın ne kadar az sorun çıkarırsa o kadar iyi olduğunu çok iyi biliyorum. Uzun yolları seven birisi olarak da, beni yolda yarı yolda bırakmayacak sağlam bir Japon aracı gibisi yok. İşte bu yüzden Japonlar candır! 🛣️🎶
Japon arabasında şu bir gerçek konfor pek olmaz yalıtım hep zayıftır ama basit kolay tamiri kolay kolay arıza açmaması ile muhteşem harika ah yalıtıma da önem verseler keşke 😅