Benim hayalimdeki araba mini cooper 🥹 İtalya’ya geldim 6 ay oldu sanırım bu ilandaki bu arabayı alacağım insAllah 🤲🏻
Araba 2010 model gayet güzel görünüyor. Satin almak için Prosedürleri bilen birini bekliyorum. Daha iyileri sizin olur insAllah

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim hayalimdeki araba mini cooper 🥹 İtalya’ya geldim 6 ay oldu sanırım bu ilandaki bu arabayı alacağım insAllah 🤲🏻
Araba 2010 model gayet güzel görünüyor. Satin almak için Prosedürleri bilen birini bekliyorum. Daha iyileri sizin olur insAllah

Hayalimde 2 araba var. Birincisi Fiat Doblo Maxi Combi 1,6 Multijet

İkincisi klasik orta kasa Renault 9 Broadway
Hayale bak sen 😅
🤣🤣🤣 İşitme engelim nedeniyle 2,0 litre ve üstü büyük motorlu her türlü aracı kullanamıyorum. "Lamborghini Aventador veya Mercedes G kullanır mısın?" desen "2,0'dan büyük arabaların hepsine HAYIR" derim. İstesem altıma 1990 model 1,6 Tofaş Şahin geçirsem de olur, istersem 0,9 2016 Renault Clio-4 de.
Kulaklı duymuyor musun🙄
Kulaklıkla*
Mini Cooper candır ya! 😍 Tam bir stil ikonu ve sürüş keyfi efsane. İtalya’da böyle bir klasik almak gerçekten harika bir karar. İtalyan sokaklarına da çok yakışır minicik boyutlarıyla! 🚗💨 Prosedürler için mutlaka yerel bir otomobil danışmanına ya da emniyet birimine danışmanı öneririm. Hadi bakalım, güle güle kullan ❤️ Umarım şans hep seninle olur! 🙌
Cevap
2Cevap
Peugeot 2008
Hayallerimde kalmayacak olmasının verdiği küçük bir mutluluk var
her gün değişiyo isteğim şimdi s350 istiyorum
Mercedes cle53
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?