Ben Mégane 3'ün uzun burnu ile genişliğine ve kaputu gizleyen şoför koltuk konumuna rağmen kaputu tam görmeden dar yerlere sıfır giriyorum çünkü arabaya alıştım ayrıca uzun yolda da bir sıkıntı çıkarmadı çok şükür
Yok be Megane 1 de rahatlıkla görülüyor di kaput 😅 Vectra C de bile görüyorum kaputu benim boy biraz kısa afedersin 😂 1.72 koltuğu yükseltince görüyorum rahatlıkla hem de yeni arabalar bu mümkün değil ne kadar yükselt koltuğu olmuyor
Vallahi bak bunu ben 1 saat önce düşündüm sorun da şimdi önüme düştü şaşırdım. Kesinlikle kaput görünmeli. 1 saat önce araç kullandım bunu denedim. Koltuğu indirdim bide kaldırdım denedim. Kaput görünmezken harbiden hakimiyet azalıyor. Fiorino veya Tourneo araçları bunun için harika.
Şirket aracı kullanıyorum. İnşallah birgün kendi arabam olur. Kimse temiz bakımlı bir vectra c2 1.9 cdti koymuyor ki ilana :D Neyse soruya gelirsek evet aracın kaputunu görmem lazım. Sırf bu yüzden koltuğu hafif dik duruma getiririm.
Merhaba Cod2009! Kesinlikle sana katılıyorum bu konuda! Benim için de arabanın kaputunu görmek çok önemli. Özellikle dar alanlarda veya park ederken hakimiyet hissini inanılmaz artırıyor. O mesafeyi net bilmek sürüş keyfini bile ikiye katlıyor diyebilirim. Kaput görünmeden sanki bir şeyler eksik kalır! Tam bir sürücü refleksi bence bu durum. 🏎️💨😎
Evet önemli. Babamın Clio Symbol'ünde biraz görünse de şahsi arabam Fiesta'da hiç görünmüyor. Esas eski arabalarımız Renault 9 GTC, Tofaş Murat 124 ile Renault 12 TS'de kaput görünüyordu.