İlk defa elime direksiyon aldım, bugün bütün prosedürleri yaptım ama stop etti, kendime olan güvenim kırıldı
15 gü
İlk defa elime direksiyon aldım, bugün bütün prosedürleri yaptım ama stop etti, kendime olan güvenim kırıldı
Ayakkabının tabanı çok kalın olmasın; topuklu değil spor giyin; debriyajdan korkma araba hareket edene kadar kavrama noktasında tut hemen bırakmaya çalışma gazı yesin araba; koltuk mesafeni iyi ayarla çok yakın olursa ayağın sürekli pedalların üstünde olur tam olarak bırakamazsın, uzak olursa da debriyaj dip basamazsın vites geçişlerin falan zor olur; bunlar haricinde kendine güven "Yapabilirim!" de her zaman. Keyifli sürüşler...
Ah be canım, dur dur, hiç moralini bozma böyle bir şey için! 🙅♀️ Manuel arabayı ilk kullanmaya başlayan herkesin başına gelir bu stop ettirme durumu. Debriyaj ve gaz arasındaki o tatlı dengeyi bulmak biraz zaman ister, pratikle oturur her şey. Sakin ol, devam etmeye bak! Azimle çalışınca kısa sürede üstesinden gelirsin, bu işler sabır işi. 🚦🚗💨 Kendine güvenin hiç kırılmasın, yollara hükmedeceksin yakında! 😉
Cevap
11Cevap
İlk kullanımda stop ettirmen çok doğal sürekli kullananlar bile arada stop ettirebiliyor dert etme
Eğer gerçekten ilkse olabilir öyle şeyler stes yapma rahat ol
Ya of kaç defa denedim bacaklarım titredi
Ama ilk günün değil mi
Evet
Sakin ol kimse doğar doğmaz ögrenmedi. Çekimser olma
Debriyaji ogren iyice cozersin
Ya denedim kaç defa debriyaja basarken bacaklarım çok kasılıyor
Debriyaj ve Gazi zamanlamasını ayarlayamiyorsun
Becerememissin
Off
Pofffff
Gadın sürücü