Kullanması zevkli mi zor mu püf noktalar ne sizce?
1 ay
Manuel araba aldım, hata mı ettim?

Araba almak nasıl alırsan al hata olmaz bence manuel de gayet iyidir tercihlere göre değişir ama ben severim yani tabi otomatikten manuele geçince attan indim eşeğe mevzusu olur ufaktan ama alışılıyor ya büyütme gözünde birkaç kere stop edersin belki sonra devam keyifli sürüşler.
Her çeşit araci kullandım hatta şu anda birkaç çeşit araç kullaniyorum. Günlük kullandığım aracım otomatik ti. Kaza yaptım pert oldu şimdi manuel bir araç kullaniyorum aşırı yorucu. Ev ofis arası 24 km 20 tane ışık var hepsinde dur 1.2.3.4.5 tekrar dur 1.2.3.4.5 tekrar dur... Sayısız kere debriyaja basıyorsun. İlk fırsatta yeniden otomatik alacagim
Görüş
13Görüş
Hiç hata etmedin Manuel Vites kullanması çok zevklidir 😊 arabanın tam araba olduğunu hissettirir bütün kontrol sende çünkü manuel 2 duruma dikkat etmen gerekir 1. Kavrama noktası 2. Hıza göre vitese geçiş yapmak bu ikisini Sorunsuz yaparsan sorun yok
Manuel en güzeli aslında. Zevkli olur vitesi attıkça stres atarsın. Tamir, yedek parça masrafı da az olur.
En iyisini yapmışsın alışınca vitesi atarken şekil şükül yaparsın 😃
sürmesi kolay değil ama zor da değil hatta çoğu erkeğe daha çok zevk verir.
hayir bence cok dogru tercih ama alismasi biraz zor olabilir malum kadinlar araba konusunda biraz seydir
Arabayı hissederek surersen aşırı keyifli olur ama vurdumduymaz şekilde surersen hiç bir keyif alamassin
bence manuel araç zevklidir. benim WW var manuel ve rahatım yani
büyük şehirdeysen kötü etmişsin
Ben manuel sviyorum ne kadar zor olsa da
Otomatik rahat ya bence
Becerebilirsen keyifli
Şehir içinde kadınlar için eziyet oluyor bazen.
Kullanması çok keyifli manuel alman daha iyi
Model ne
Ford Fiesta titanium 2013
En İyi Görüş