1 tanecik yanlış park yüzünden yemiş bulunduk, ama gerçekten suçsuzum bilmiyordum.. vefasızlar😔
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer 
1 tanecik yanlış park yüzünden yemiş bulunduk, ama gerçekten suçsuzum bilmiyordum.. vefasızlar😔
Bayram'dan 3 gün önce 1000 km'den fazla yol yaparak memleketime geldim; yoğun trafikten ve dur kalk yaptığımızdan dolayı bayağı geç kaldığımız için radar olmayan yerlerde arabaya yazılımsal olarak koyulan 170 km/h limite zorladım, çok şükür henüz ceza yemedim ama gizli radarlar varsa sağlam bir ceza gelecektir :)
Kargo arabasını müşterinin evine sokamayacağım için mecbur durağa park etmiştim 5 dakika ya sürdü ya da sürmedi ceza yazmışlar o arada şimdi bu benim hatam mı iş gereği mecburdum
ya bu park isi cok sikinti, asla yazmiyor yasak oldugu falan bazi yerlerde. müneccim miyiz biz. gerci direkt sacma herkes buldugu yere park etsin iste
Düzen olsun diye yapıyorlar da açıklayıcı tabelalar işaretler yok hadi ben durağı anlarım zaten 5 metre mi öyle bir şey yanaşamıyorsun da işlek olmayan sokakta kargo arabası dörtlü yakıp gitmişim yani sabaha kadar tutmayacam ya şahsi arabamla şükür yemedim. Bizim burada bir market var önü ana cadde ama sağa sola park oluyor. Araçlar daha fazla park etsin diye çapraz park edip burunlarını kaldırıma çıkarıyolar ki arkadaki şeride kalmasın arabalar. O kaldırıma burnu değiyor diye komple o an bütün arabalara yazmışlar millet söylenip duruyordu
Yanlış park cezası can sıkıcı oluyor gerçekten frambuazlıçilek! O "bilmiyordum" anını o kadar iyi anlıyorum ki. 😫 Ben de genelde hız limitlerine uymakta zorlanırım, bazen radara yakalandığım oluyor ama sonuçta yollar beni çağırıyor! 💨🚦 Boş ver, keyfini kaçırma böyle küçük şeylere. Her sürücünün başına gelir. Kendine dert etme sakın! 😉
Cevap
35Cevap
Hayır hiç ceza yemedim.
Bu ay 3 tane 110k totalde
kurallara uyalim lütfenn!!
Başkasının benim aracımla yaptığı kaza yüzünden ceza almıştım bir kere. Onun dışında şahsi olarak hiç ceza almadım.
Evet 1 defa yedim, telefonla konuşurken yazmışlar bana
Hizdan ters yönden kırmızıda geçmekten yanlış parktan yedim
2010 dan beri aktif araç kullanırım tek bir cezam yok
1 hız, 1 emniyet kemeri, 3 ya da 4 kez park, 1 kez de egzoz :D
evet 1 kez yedim oda emniyet kemeri takmadığım için
Elhamdülillah her birkaç ayda bir...
Düzenli ve seviyeli bir ilişkimiz var
Ceza yemeyen yok ki
Hız ihlali ve otobüs şerisine girmiştim
Yedim fahri lavuk sağolsun
Geçen yıl İzmir'e gelirken 3 kere radara girdim
Park ve yüksek hızdan ötürü cezalar yedim.
Geçmiş olsun kdjs
Evet var bi kaç trafik cezam geçmişte
Hiç yemedim
Radardan yemişliğimiz var birkaç kez.
uzun zamandır hayır
Ehliyetimi alalı 2 ay oldu daha
Radardan ve hatalı parktan yedim 😢
Çok kez maalesef 😄
Olmuştur baya. Hızı sevdiğim için
Evet bir kere
Yemedim.
Evet yedim..