25 yıldır araba kullanıyorum, ilk defa ceza yedim🤔 Oysa ki, o kadar da trafik ve hız kurallarına dikkat ederim.
Beklenmedik anda gelen bu ceza biraz koydu bana🤨

Hız kurallarına uyunnnnn
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 25 yıldır araba kullanıyorum, ilk defa ceza yedim🤔 Oysa ki, o kadar da trafik ve hız kurallarına dikkat ederim.
Beklenmedik anda gelen bu ceza biraz koydu bana🤨

Hız kurallarına uyunnnnn
En az 6 7 defa yedim. Birini elimle bile bile yazdırdım.🤣 çok acil bir işim vardı, park ihlali olan bir yere park etmek zorunda kaldım. Polis koyamazsın dedi, ben de yaz parası neyse öderim dedim. Girdim, çıktım. 150 lira mı ne ödemiştim. 🤣
Yaz arkadaş yaz, ne konuşuyorsun 😄
Hahahaha🤣 valla aynen öyle oldu. Aslında yapmam ama bazen mecbur kalıyoruz. Onlar da görevlerini yapıyorlar, yaz deyip geciyorum. 150 lira için polemiğe girmeye değmez 🤣
4-5 kere yedim
İlk ceza hatırladığım kadarıyla hatalı park
2. Babam sürüyordu sanırım benim arabayla yine hatalı park otopark çekmisler
3. Motorla kask yoktu 2 kere mobese yazmış herhal ( elektrikli motor )
4. Elektirkli motorun vizesi bittiği icin yemiştim vize bitik biliyordum ettirmemiştim 325₺ yazdılar
Birde 2018 model is arabam vardı plaka çıkmamıştı ona yakaladı polis 3 bin TL gitmişti plaka çıkartmak icin 2.-3. Saybiydim aracın o çok uğraştırmıştı 20 gün otoparkta kaldı araç
Bir defa park cezası, bir defa kamyon yolunu kullanma cezası, 3565328 defa da radar cezası yedim afiyetle.. 😄
Maşallah 😄 Ben bugün cezayı görünce acayip moralim bozuldu, sen bu kadar cezaya nasıl dayandın😂
Adrese geliyor ya belge olarak..
Babam diyor oğlum bir postacı geliyor öteki gidiyor. Senin cezalarını getirmekten yoruldular.. 😅
Bana da babam attı resmi, ilk defa olunca bir anlık şok geçirdim 😂 sanırım zamanla insan alışıyor 😂
Alışırsın ya.. Gayet keyifli oluyor..
Bir de mobeseden fotoğrafları görünce geçmişi anıyorsun.. 😅
Evet güzel bir gündü, ne güzel tatildeydim 😂
"Bak bak.. Tam şurda girmişti.." 😂
😂😂😂 neyse ki sayende moral bozukluğu geçti 😂
Sen her moralin bozuk olduğunda ceza ye, ben hallederim.. 😂
Eyvallah 😂
Suçum olmadığı halde pez. Bana ceza yazmıştı. Çünkü ona cevap verdim sen hayırdır sabah sabah ne istiyorsun benden dedim a. mk çocu hemen yapıştırmış ve sivildi üstelik görevde bile değildi
Sinirin hala geçmemiş 😂
Az daha laf edecektim içimde kaldı
Ne cezası yazdı
Yanlış şerit değiştirme
Polisler Türkiye nin her yerinde 7/24 kolluk görevinde sayılır. Güvenlik Görevlisi degil ki "görevde degildi" diyesin. Sakın ol sen gene 🤣
Senin dediğinle benim dediğim farklı bu trafik polisi kafasına göre ona buna ceza kesemez
Trafik polisi de 7/24 görevlidir, fark etmez ki.. 🤣 seyir esnasinda bir hata görürse yazar ki kadınların %95 i zaten sinyal kolu kullanmıyor.🤣
Bana bak gelip seni uçururum ne biliyon olayı sen kadınlara çamur atıyon?
Hahahahah tamam abla yaparsın affedersin 🤣
Ha şöyle yola gel. Adam ışıkta telefonla oynuyordu ona ceza yazılması lazım asıl. onu mu bekleyecem bende sollayıp önüne geçtim anladın mı mevzu bu. O da göbekteyiz diye hatalı sollama yazdı a. mk çocu
Sen gene de sakin ol biraz 😃
Haksızlıktan nefret ederim yoksa sakin bir insanım sende bilmeden konuşunca seni de çizdim
Ah ah nette herkes herkesi çiziyor zaten, bir de sen çizip atar yap ne çıkar canın sağ olsun🤣
Cevap
15Cevap
10,5 yıllık ehliyetim var ve tek kuruş ceza yemedim.
Hiç yemedim
Abi geçmiş olsun. İlk ceza yemenin şerefine bize baklava ısmarlarsın artık.
Hemen adresini at göndereyim 😂
Sen nasıl bir kralsın. 😔😔😔😔
Hep parkdan yedim 😄
5/6tane vardır.
2 dakika aracı bırakmaya gelmiyor 😄
Bu park olayında genelde lüks arabalara yazmıyorlar, en gariban arabası hangisiyse ona yazıyorlar 😄
Ehliyetsiz kullanmıştım sağ şeritten gidiyordum sakince yanımdan polis geçti ne alakaysa araç sahibine ehliyetsiz araç kullanımından ceza kesmişler 😅😅 ben ödemiştim ama
Ortalama 2 mesafe hızını ölçmüş. Ehliyetim hiç yok ama 70 hız sınırı olan yerde 82 le ceza yemiştik. Isparta yolunda.
Ehliyeti aldım 1 hafta sonra ceza yedim çok ağrıma gitmsti
Bu yaz tam orada bende yedim
Bir çok kişi aynı yerde yemiş bu yaz, bu işte bir anormallik var
Orada abim de yemiş ceza özellikle tembih etmişti bana üstelik
Osmancık ta da var böyle radar orada da çok ceza yazılıyor
Biliyorum, bildiğim için her zaman hız limitini ayarları giderim oralardan, şaşırdım biraz🤔
Belgeye göre tam ayarlayamamış gibisin 😌
Belgenin gerçekliğinden şüphe etmiyor değilim 😄
Kendinden eminsen itiraz et
İspatı nasıl yapacağız o önemli?
Netten araştır derim
Hiç yemedim, geçmiş olsun
Teşekkürler, Allah yedirmesin
Geçmiş olsun..
Teşekkürler 🙂
Rica ederim..
Yemedim
1 kere geçen sene hız sinir 50 olan yerden 93 geçtiğim için
Sevindim iyi haber..
Neye sevindin hayırdır 😄
Gecmis olsun kral
Teşekkürler 🙂
Yemedim
Tebrikler😄
İtiraz edebilriisn
Normalde hız sınırlarını geçmem de, temmuzda olan bir şeyi kime nasıl kanıtlayacaksın
Nööö yemedim
Allah yedirmeyin, ilki çok acı oluyor 😄
5 sene önce yemiştim 1500 Tl
Hayır, kağıt vücuda zararlı diye biliyorum
500 TL yemiştim
Evet
30 senede 3 kez
Ehliyetim yok dhdh
yemedim