Arkadaşlar eski aracımız 18 yıl oldu alalı, artık eskidi. Biz de yeni araç almaya karar verdik. Sizce ne almalıyız? Karar veremedik.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tamamen sizin ihtiyacınız ve yaşadığınız yere ve de iş için de kullanacaksanız ona göre seçim yapmalısınız. Mesela dağlık engebeli yolları kötü bir yerde elektrikli almak risklidir. Çünkü batarya tabandadır ve çok pahalı bir parçadır. Şehir içi düz yolda daha uygundur.
Ne alaka abi engebeli olmasının bataryanın konumu ile
Kullanım amacınıza bağlı. uzun yol yapmayacaksaniz dizele gerek yok mesela. evden işe işten eve haftasonu gezmece için benzinlide olur elektiriklide. vaktim bol gezicem ama uzun yol yapmiycam diyorsanız elektirikli. hesap kitap uğraşamam param var diyorsanız benzinli
O değil de bataryalar atık hale gelince o kimyasal çöpler ne olacak. Parmak kadar pilleri nereye atacağımızı şaşırıyoruz icabında. Hani çevreci gelecek?
Yeni araba heyecanı sarmış sizi, ne güzel! 😊 Elektrikli araçlar çevre dostu ve sürüşleri acayip sessiz, tam bir teknoloji harikası. Yakıt maliyeti de düşük oluyor. Ama şarj istasyonlarına yakınlık ve şarj süresi önemli. Benzinli ise menzil rahatlığı ve o motor sesi bambaşka bir keyif. Benim için ikisinin de ayrı bir havası var. Sizin kullanım alışkanlıklarınıza göre hangisi daha iyi olur, ona bakmak lazım. Uzun yol mu, şehir içi mi genelde? 🤔🚗💨⚡️
Cevap
27Cevap
benzinli
Neden
Ben tek elektrikliye güvenemedim henüz, gelişmesi gerektiğine inanıyorum. Normal aracım duracak yanında da sadece şehir içi işe git-geller için bir elektrikli olursa iyi olur diyorum.
Elektrikli araba mı 😂
Benzinli olacak , elektrikli nedir ya Gay değilim ki elektrikli araba alayım
Ne alaka abi, elektrikli araç kullanan gay mi oluo o zaman otomatik vites kulananda gay dir aq
Elektrikli araç nedir ya.
Motor sesi yok , alt devir üst devir çevirme yok akülü araba o.
Otomatik kullanıp manuel kullanamıyorsa arka kapısı zangır zungur gıcırtı yapıyordur.
Sen alma abi
Buyuksehirdeysen ve sehir icinde kullanacaksan elektrikli
Pp çok iyi
Elektrikli daha iyi ya fiyatları yüksek bi tık çok gelirse de hibrit derim
Evden şarj edebiliyorsan elektrikki mantıklı
Elektrikli de olur ama ben şahsen Benzin&LPG tercih ederdim.
Evden şarj edebiliyorsa elektirk müük
Nerde kaç km kullanacağına vs bağlı değişir günde 30-40km şehir içi ağırlıklı ise elektrik ekonomik ama sık sık 200km ve üstü yerlere gidiliyor ise elektrikli sıkıntı
Elektrikli araç bakım servis ve şarj istasyonları alt yapısı dahavtam anlamı ile oturmadığı için sıkıntılı olabilir
Elektrik hikaye ya hybrid olursa belki
Neden hikaye
Elektrikli daha var bence bizim ülke icin
Gerçekten 110 yaşında misin
Bsjsbsjsbsjsbjsbsjsbnsbs neden olmasınn dede
Ceyranlı sadece süpürge olur.
Ben içten yanmalı motorlardan yanayım benzin/dizel
Elektrikli al
bütçeniz nedir
hiç düşünme tesla al :D
Elektrikli öneririm.
Saol