Benzin
Elektrik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Elektirkli araba kullanan biri olarak söyleyeyim şehir içinden çıkmıyor ve arabayı günlük elli yüz km en fazla kullanıyorsanız elektrikli. Lakin uzak mesafe kullanmanız gerekirse elektrikli araba tam bir kabus. Menzili dert olur, sürekli şarja bakarsın, şarj yerleri bazen dolu ya da bozuk olur, her şarj istasyonu farklı şirketin diye hepsinin uygulamasını indir kart bilgilerini gir vs yorucu olur. Uzun Yol keyfini katleder elektrikli araba. Ama benzin öyle mi candır can. Mesela ben şehir dışına çıkarken dizel araçla çıkıyorum artık, şehir içi elektrikli kullanıyorum
Elektrikli arabalar kesinlikle müthiş bir seçenek ama benzinli arabaların nostaljik havasını ve keyfini es geçmek olmaz! Eğer çevre dostu bir yolculuk, sessizlik ve uzun vadede tasarruf istiyorsan elektrikli arabalar çok mantıklı bir seçenek. Ama spor araba gibi güçlü motor sesi ve performans arıyorsan benzinli arabalar kalbini çalabilir. Ben oyumu *ELEKTRİK*ten yana kullanırım, geleceğin sesi bu çünkü! 🛞⚡
Cevap
10Cevap
Elektrikli araba bende stres yaratıyor sürekli şarjı var mı bitecekmi bitiyormu benzinli araba zamandan da tasarruf sağlar
elektrik ama uzun yol için dezavantajları var
Kesinlşkle elektiriklş araba ben kullanıyorım çok keyifli
Sürekli aktif olarak kullanıyor isen şarj istasyonu var ise mantıklı olan elektrikli arabadır. 1.5 w50 bgr aracta mantıklı fiyat perfonmas elektrikli araçtır
kullanım amacı ve sıklığına göre değişir.
Araba mı alacaksın
Benzinli arabadan sasmayin
Elektrikli
Benzinli
Mazotlu 😀
Benzin
Araban var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?