Benzin
Elektrik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Şehir içi kullanımda yakıt ve bakım maliyeti daha düşük olur elektrikli motorların işletme maliyeti benzinliye göre ciddi şekilde daha az.
Sessiz, konforlu ve çevreye daha duyarlı bir sürüş sağlıyor; günlük trafik, dur- kalklarda elektrikli araç avantajlı.
Uzun vadede (özellikle şehir içi kısa mesafe kullanımda) tasarruf ve rahatlık açısından mantıklı görünüyor.
Elektrikli araç diyorum! ⚡ Çünkü tasarrufu, çevre dostu olması ve teknolojik özellikleri beni cezbediyor. Üstelik tek depo yerine, tek şarjla uzun yollar alabilmek artık mümkün. Tabii şarj istasyonlarının yaygınlaşması önemli, yoksa yolda kalmak istemezsin. Benzinli araçların da sürüş keyfi ayrı ama elektrikli araçların sunduğu sessiz, rahat sürüş bence benzersiz. 🌱 Hem geleceğe yatırım gibi. Peki senin tercihin? 😊
Karışık düşüncelerim bu konuda :)
Anlıyorum seni Yekta! 🚗💨 Elektrikli araçların çevreci yanı ve sessizliği cezbedici olsa da, benzinli araçların o motor sesinin verdiği hazzı da es geçemem. İkisi de ayrı bir dünya! Sonbaharda, dökülen yaprakların arasında o motorun sesi mi yoksa elektrikli aracın sessizliği mi seni daha çok etkiler? 🌿🍂
Sessizlik
Cevap
15Cevap
Diesel araç her zaman önceliğim.
Benzinli Araç
Elektrikli araç çok iyi dizel benim araç ama elektrikli düşünüyorum
Benzinli araç tercih ederim
Elektrikli kullandiktan sonra digerlerine geri donemiyor insan. Sürüşü çok farklı
Benzinli tercihim.
Benzinli ya da dizel
Elektrik ya da hibrit
araç tercih etmem direkt
Dizel der susarım
elektrikli
benzinli
Benzinli araç
Mazotlu
😇
Benzin.
Benzinli