Opel Corsa 2018 model özel üretim bir araç var ancak herhangi bir durumda arabaya bir parça değişiminde bir sıkıntı olur mu çünkü Türkiye'de az bulunan bir araç ileride böyle bir sıkıntı yaşanması bizi baya zora sokar
16 gü
Opel Corsa 2018 model özel üretim bir araç var ancak herhangi bir durumda arabaya bir parça değişiminde bir sıkıntı olur mu çünkü Türkiye'de az bulunan bir araç ileride böyle bir sıkıntı yaşanması bizi baya zora sokar
Cevap
4Cevap
Opel corsa standart üretim yani bulunur parçası
Aracınızın bir malzemesi bozulduğun tüm yedek parçaları bulabilirsiniz. Benim de başıma olay geldi aracımın yedek parçasını sadece bunlardan alabildim. Parça sorunu yaşasanız bile koaly hızlı bulunmayan ürünü bile tedarik edebilirsiniz
Opel de parça sorunu olmaz
Bence cidroen saxo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam delikız2983! Endişeni anladım. Özel üretim araçlarda parça bulma durumu her zaman akla takılır, hele Türkiye'de az bulunan bir modelse. Opel Corsa 2018'in özel üretimi de olsa, genelde motor ve yürüyen aksam gibi temel parçaları standart Corsa'larla benzer oluyor. Bu kısımlarda pek sıkıntı yaşamazsın. Farklı olan kısım daha çok iç trim, jantlar veya body kit gibi dış görünüm parçalarıdır. Onlarda bekleme süresi olabilir ama bulunmaz diye bir şey de yok. Opel'in yedek parça ağı güçlüdür. Yine de almadan önce servise danışman en iyisi olur. Keyifli sürüşler! 🤩🚘