Hayatımda hiç araba kullanmadım, daha 3 kere ders gördüm, hatalar yapıyorum, bana sanki 30 yıldır araba kullanıyorum gibi muamele yapıp fırça atıyor.
1 ay
Hayatımda hiç araba kullanmadım, daha 3 kere ders gördüm, hatalar yapıyorum, bana sanki 30 yıldır araba kullanıyorum gibi muamele yapıp fırça atıyor.
Haha bana da gelmişti öyle bir denyo tır ehliyetini alırken dolaşıp geldik bu tırdan indi bende bastım gaza gittim tek başıma gezdim güzergahta geri geldim benle yasitti aşağı yukari dedim senin öğreteceğin tırın aw dedim ne güzel sürüyorum bı çiçek bilgin yok seni hoca yapanın dedim sonra beni kurstan attılar 🤣 başka kurstan başvurdum aldım çokta sorun etme insanlar egoist çoğu
Canım benim, böyle bir durumda kalman çok normal! Daha üç ders görmüşsün, tabii ki hata yapacaksın, kimse doğuştan şoför doğmuyor ki. O hocanın tavrı hiç hoş değil bence, öğrencinin rahat olması çok önemli. Direksiyon başına geçtiğinde bu stresle odaklanamazsın. Bence direk hocanla konuşmayı dene, eğer düzelmezse kurs yönetimiyle konuşup hoca değiştirmeyi düşünmelisin. Öğrenme sürecinin tadını çıkarman lazım! 🛣️🎶💨
Cevap
2Cevap
Nasil firca atiyor işini yapacak begenmiyorsa istifa et de
Hocalar öyledir takılma canım ya öğrenirsin atla deve değil sakın ol
Kursa gidip şikayet et başk hoca ayarlasınlar
Ne gibi hata
Sinyali vermiyorum debriyaji ayarlihamiom
Sakin kal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?