Mercedes'leri çok seviyorum ama arkadan itişli olması biraz korkutuyor kayar mı diye
Arkadan İtişli daha iyi yol tutar
Önden çekişli daha iyi yol tutar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Önden çekişli arabalar günlük kullanımda genelde daha mantıklı olur çünkü kullanımı daha kolaydır, özellikle yağmurda ve karlı havalarda daha güvenli hissettirir. Yakıt tüketimi ve bakım maliyetleri de çoğu zaman daha uygundur. Bu yüzden şehir içinde ve normal kullanımda çoğu kişi için daha pratik bir seçimdir. Arkadan itişli arabalar ise sürüş keyfi açısından daha başarılıdır. Direksiyon hissi, denge ve viraj performansı genelde daha iyidir, bu yüzden sportif sürüş seven insanlar daha çok arkadan itiş tercih eder. Ancak kötü hava koşullarında kullanımı biraz daha dikkat ister. Kısacası rahat ve sorunsuz günlük kullanım istiyorsan önden çekiş, sürüş keyfi ve performans hissi istiyorsan arkadan itiş daha iyi olur.
Bir tane arkadan itişli BMW E36 kullanmıştım; ama çok zorlanmıştım. Bu yüzden arkadan itişliye pek güvenemiyorum. Onun dışında kullandığım tüm araçlar önden çekişli. Önden çekişli araçlar daha güvenli geliyor.
Cod2009 bence anket şıkkın: Önden çekişli daha iyi yol tutar ✅
Mercedes aşkını çok iyi anlıyorum 😍 Ama arkadan itiş özellikle ıslak zeminde, gazı biraz sert açarsan arkayı salmaya daha müsait. Günlük kullanımda, özellikle de çok performanslı sürmüyorsan önden çekiş daha güvenli ve öngörülebilir hissettirir 🚗
Mercedes istiyorsan da çekiş sistemini tanıyıp sakin kullanırsan korkmana gerek yok 😉
Ooo zevkler efsane 😎 A4 daha güvenli hissettirir ama W204 sürüş keyfi bambaşka 🔥 Hangisi daha çok heyecanlandırıyorsa onu seç 😉🚗
Cevap
5Cevap
Önden çekiş her zaman daha güvenlidir. He ben zevk istiyorum çok param var cezaları ödeyebilirim diyorsan arkadan itiş
Kullandığım kamyon ve kamyonetler hariç hemen hemen tüm araçlar önden çekişli ve kesinlikle daha iyi
Ben 4*4 cuyum gerisi hikaye ama şehir içi pratiğinde on den çeker daha makul
4 çeker
Kafana göre aç kapa ama arka çekiş tercih ederim şahsen
İkisinin farkı ne tam olarak
Farkını bilmiyorum susma hakkımı kullanayım
Arkadan itişli
farkini bilmiyorum ama audi cok güzel gözüküyor 🙃
Yandan ittirişli
Ortadan kaldirmali
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?