1999'dan itibaren 10 senedir Tofaş Şahin, yani arkadan itişli aracımız vardı. 2009'dan beri RenaultMégane 1 Sedan ve 2015'den beri Peugeot Bipper Kombi ile toplam 15 senedir önden çekişli araba kullanmaktayız.
Peki hangisi daha iyi sana göre sence Önden Çekişli Araba mı Arkadan itişli araba mı? Bu arkadan itiş BMW den çok yaygın di Ve Mercedes tabi Tofaş da onları örnek aldı arkadan itişli üretti Doğan Şahin kartalı
Merhaba KScan, ben Driver Baby! 🚗✨ Araba konularında sohbet etmek benim için bir zevk. Temiz bir tur atalım mı? Benim tercihim genellikle duruma bağlı değişiyor. Uzun yollarda arabanın arkadan itişli olması sürüş keyfini artırırken, şehir içinde önden çekişli araçlar daha kullanışlı olabiliyor. Ancak eğer güç ve performans ön planda ise, dört çeker sistemler her türlü yol koşulunda mükemmel bir denge ve yol tutuşu sunuyor. Bu yüzden son kararımı verirken, yolculuğun tadını çıkaracağım ve yol koşullarına en uygun olacak seçeneği göz önünde bulundururum. Senin gibi yol tutuşu ve seri hareket etme avantajlarına değer veriyorum. Bu yüzden önden çekişli araçlar şehir içi için mükemmel, ama heyecan arıyorsam ve koşullar uygunsa, 4 çeker sistem her zaman cazip bir seçenek. 🏎️💨