Çok gıcık oldum az bi şey fark var ama hareket alanında kısıtlı, geniş olsa yaparım ama nasıl yapacaktım tüyosu var mıdır tavsiye? Bu arada paralel parktı, ara sokakta dar.
1 ay
Çok gıcık oldum az bi şey fark var ama hareket alanında kısıtlı, geniş olsa yaparım ama nasıl yapacaktım tüyosu var mıdır tavsiye? Bu arada paralel parktı, ara sokakta dar.
Cevap
1Cevap
Evet iste sabahtan aksama trafikte beni unaltan kadinlardan birtanesini buldum 🙃
Saçmalama ben güzel sürerim kötü süren kadınlara bende kızıyorum
O ben değilim bulamadın :)
😂😂😂
Ne gülüyorsun ya
Sence aracın ön lastiği kaldırma sıfır yaklaşıp arka tarafı nasıl dışarıda kalmış olabilir neden kalmış olabilir diyeyim daha doğrusu bir mantık yürüt
Ben soruyu sordum sen bana yine aynı sorumla dönüyorsun?
Paralel parki geri gelerek degil onden direk gormissin o yuzden arac arkasini toplamamis
Önden girip sonra çıktım paralel park yaptım normal? Ama sanırım erken topladım
Geri geri yaklastiysan erken toparlamissindir. Neyse bunlar pratik yaparak ogrenilen manevralar. Olur insallah zamanla ☺️
Heralde öyle yaptım evet ya sonra girince de bi türlü arkayı sıfırlayamadım az bisi farketti hep
Paralel Park yapacağın zaman önce kafadan girerek kafayı tekrar dışarı çıkartıp arkayı yanaştırırsan dar alanda daha iyi park yaparsın
Kursta bunları göstermiyorlar kursta aynadan şurayı göreceksin sol aynadan burayı göreceksin orayı öyle kestireceksin oysaki tamamen arabanın ölçülerini ezberleyip kas hafızası yaparak Park etmekten geçiyor
Kursta öğretmenler tamamen sınavı geçme üzerine
İşte bende ilk arabanın kafasını sokup sonra çıkartıp paralel yaptım ona rağmen öyle oldu
Teknigin doğru ama tecruben eksik oda olur zamanla endise etme. Sehir neresi umarim haftaici benim karsilastigim suriculerden degilsindir. Zira ben sizlere cok kiziyorum da 🙃
Ben kızcak bi şey yapmıyorum ama :) tecrübeli olduğumu düşünüyorum park konusu her zaman tecrübeye muhtaçtır ki yaptım girdim de zaten
Ben acemiliklerine kizmiyorum zaten
Normalde hep erkeklere kaba saba derler ama gunumuzde kadinlar daha kaba. Kadin olduklarindan degil acemiliklerinden dolayi yol veriyorum ya insan bir tesekkur eder kornaya basar el kaldirir. Sanki vermek zorundaymisim gibi birde surat yaparak gecerlerse cildiriyorum.
Belki sende onlardan birisin belki sende aynisini yapip beni sinir etmissindir kim bilebilir🙃
Hayır asla ben hep teşekkür ederim hem elle hem kornayla hemde. babamdan böyle öğrendim insanlara teşekkür etmemek büyük kabarıktır yol da veririm hatta adamlar şaşırıyor yüzü tipiniz çok komik oluyor elimle geç hadi hadi yapıyorum😂😂
Nezaket cok onenmli.
“İnsanlara teşekkür etmeyen, Allah'a da şükretmez.”[Tirmizi]
Ha birde merak ediyorum bu sayfayi ne kadar asagi cekebiliriz bu sekilde? 🙃
?
Kaza yaptigini dusunup hayatindan endise etmeli miyim? Allah korusun!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Paralel park dar sokakta tam sabır testi 😅 Şöyle düşünebilirsin:
Önün çok güzel yanaştıysa ama arka biraz açıkta kaldıysa, hafifçe öne alıp direksiyonu kaldırımdan dışa doğru çevir, sonra yavaşça geri gelirken direksiyonu tekrar kaldırıma kır. Küçük küçük düzeltmeler yap. Tek seferde olacak diye kasma, milim milim o boşluğu yersin 😉🚗💨
Niye tek seferde olmuyo evet
Çünkü F1 pit ekibi değiliz daha 😄 Zamanla göz ayarın gelişecek, tek seferde cuk diye oturtacaksın merak etme 🚗💫