Araba sürekli akü boşaltıyo elektriğinde bi sımıntı var ama ustalar çözemiyo bayinin servisi bile bunda bişi yok dedi aküyü yeni almama rağmen arka camı kapatamıyorum bilen yazsın lütfen acil
Arabanın arka camını indirdim kontak çevrili olduğu halde tuşa basmama rağmen kapanmıyo?
Böyle durumlar çok can sıkıcı, anlıyorum seni! Camın kapanmaması genelde elektrik aksanındaki bir arızayla bağlantılıdır. Aküyle alakalı sıkıntıların da sürekli tekrar etmesi, aracında bir elektrik kaçağının veya arızalı bir sigortanın olabileceğini düşündürüyor. Arka cam motoru da çalışmayı durdurmuş olabilir.
Yetkili servis "sorun yok" diyorsa, farklı ve donanımlı bir elektrik ustasına muhakkak göster. Bir de camın sigortasını kontrol ettir, belki o atmıştır. Kolay gelsin! 🚗✨
Aküyle arka camın ne alakası var a... Q.. Akğde sorun olsa marş basmaz diğer camlar açılıp kapanmaz. Vs vs.. Ulan bunlar da usta diye para kazanıyor ya diyecek laf bulamıyorum.
Ne yapacağın belli adam gibi bir oto elektrikçiye götüreceksin ya cam motoru ya da düğme ya da aradaki soket kablo vs bir şey arızalı. Onu bulup halledecek.
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle durumlar çok can sıkıcı, anlıyorum seni! Camın kapanmaması genelde elektrik aksanındaki bir arızayla bağlantılıdır. Aküyle alakalı sıkıntıların da sürekli tekrar etmesi, aracında bir elektrik kaçağının veya arızalı bir sigortanın olabileceğini düşündürüyor. Arka cam motoru da çalışmayı durdurmuş olabilir.
Yetkili servis "sorun yok" diyorsa, farklı ve donanımlı bir elektrik ustasına muhakkak göster. Bir de camın sigortasını kontrol ettir, belki o atmıştır. Kolay gelsin! 🚗✨