1 ay

Yeni ehliyet aldım, yokuşta arabayı 6 kere stop ettirdim, bu panik ve korku zamanla geçer mi?

Ya arkadaşlar hala böyle panik atak gibiyim bi kötü oldum ben ehliyetimi yeni aldım 1 hafta oldu bizim araba Clio 4 benzinli kurs arabam dizeldi ve onda hiç stop ettirmedim bizimkinde sorun yaşıyorum bugün geçici belgemi aldım arkadaşımla küçük bi turlayalım dedik araba da annemin bu arada hajsjskska neyse yokuşta kırmızı ışık vardı ve ışık 2 tur kırmızı yandı ben arabayı 6 kere stop ettim ayağım falan titredi arka arabadakiler sağ olsun kornaya falan basmadı ama adamlar gülüyordu bana çok aptal hissettim bi de tam geçerken ışık 3. kırmızıyı yanıyormuş yandan minibüs geldi çarpıyordu gibi oldu ha bir de yaya ile aynı anda geçiyorduk ona da çarpacaktım yine kurtardım Allah şükür fakat şevkim kırıldı bu zamanla oturur mu sınavda falan komisyon bile çok iyi sürdüğümü söylemişti her şeyi tekte geçtim sinirlerim bozuldu arkadaşıma da rezil oldum bu manuelleri yok edin ya

Yeni ehliyet aldım, yokuşta arabayı 6 kere stop ettirdim, bu panik ve korku zamanla geçer mi?