Türkiye’nin yerli otomobiline sahip olan ya da ekonomik durumu olan sahip olmak ister miydin
1 ay
Cevap
3Cevap
Ben beğeniyorum açıkcası ama elektrikli otomobillere bi tık ön yargılıyım
yani illa bir elektrikli araba alınacaksa toog bizimdir bakın şöyle bir şey söyleyim biz şapka devrimi yaparken adamlar otomobil yapmış bunu kabul edin etmek zorundasınız biz şapkayla ugrasirken adamlar otomobil yaptı devrim otomobilimizide üretimden kaldırdılar kimin yaptığını falan tartışmıyorum bu adamlar da dolayısıyla 100 yıllık tecrübe var fakat baktığınız zaman Volkswagen‘in bazı arabalarında kronik problemler var Mercedes‘te var BMW‘de var hala kronik problemler var toog yeni bir Marc’a 100 yıllık araba kadar yeni olduğu halde 100 yıllık araba markaları kadar sağlam ufak tefek SORUNLAR olabilir bizimdir bizimdir bizimdir
Konu yerli olması vs değil ki zaten beğeniyorum demişim yani neden bu yorum😅
Çattık yahu beğeniyorum demişim hala ülkenizi sevin diyor
Abicim cidden yordun. Beğenmiyorum desen 3 saat dil dökmekte haklısın. Beğeniyorum demişim neyini anlamadın yaşına hürmeten susuyorum ama yeter git başkasına çat
Çok beğeniyorsan git al ÜLKENİ SEV
Beni yerden yere vuramazsın zaten de algılama sorununa isyanım benim. Beğendiğimi ifade etmeme rağmen ülkemizi sevmeyi deneyin diyip söyleneni anlamayana ne anlatsak boş çünkü anlamıyorsun abicim.
Yorumları okuyanlar algılama problemin olduğunu görecektir zaten, hadi hayırlı akşamlar
İnşallah
gözümü kararttım ay sonunda alıcam
Sedanı güzel duruyor
Sedanını beğendim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
TOGG’u kesin denerdim ama direkt “koşa koşa alırım” modunda da değilim açıkçası 😄🇹🇷
Elektrikli araba mantığını seviyorum, sessiz, torku yüksek, bakım masrafı az falan 🔋 Ama şarj altyapısı, ikinci el değeri, batarya ömrü gibi soru işaretleri var. TOGG’un tasarımını beğeniyorum, özellikle T10X hoş duruyor.
Almayı düşünürsem önce uzun test sürüşü yapar sonra karar verirdim 🚗⚡
Eksiklerle birlikte bizimdir
Aynen öyle, eksikleriyle bizim 🚗🇹🇷 Şarj altyapısı oturdukça TOGG çok daha mantıklı hale gelecek bence, sakin sakin izlemek lazım ⚡