Teşekkürler dostlar. 😎
Yerli, doğuştan elektrikli, SUV otomobil alır mısınız?
Teşekkürler dostlar. 😎
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Türklerin ilk arabası, acemiler daha bu sektörde. Arabadan anlamam ama kalitesi kanıtlanmış yabancı bir araba alırım alacak olsam. Yolda giderken, yolda kalmayı istemem açıkçası. 🥺
Yerli olsun yüzde 100 olmasa da olur başlangıç olsun yeter. Şöyle bir durum da var, kalite önemli. Hepimiz milliyetçiyiz tamam ama neden ekonomisi iyi kimsenin arabasında herkesin bildiği yerli ve milli malum lastik markasını göremiyorum? Ben de kullanmıyorum çünkü çöp, çoğu defolu, sıfır alıyorsun balans tutmuyor mesela tel kopuk çıkanlar var vs vs. Demem o ki TOGG eğer avrupa standartlarına yakın bir kalitede olursa, çarpışma testleri de tatmin edici olursa gidip alman arabasına para verenin aklını seveyim..
Param olsada alsam keske.
Bu arada aracimizin icindeki bir vida yerli degilmis.
Atin bu arabayi çöpe. Oradan gelecek gelirde önemli degil.
Yazan:Bazi muhalif kafalar.
Su arabanin uretimden sorun ciksin diye bekleyen o kadar cok kisi var ki anlatamam.
Neyse gerilmeyelim.
Aynı özellikte olan rakiplerinden bir miktar daha pahalı olsa bile seçimim TOOG olur.
ğlkemin parası ülkemde kalır, cari döviz dengesine bir katkı da ben sunmuş olurum.
Cevap
7Cevap
Elektrikli otomobilin gücünden emin değilim. Dağlara çıkar mı korkmadan?
Alım gücüm olsa alırım. Tabi fiyatının da uygun olması lazım. Yerli malı diye vergiyi geçirmesinler.
Çok şeyler olmalı da neyse 😎
Bunu almaya gücüm hiç yetmez. Bunun 8'de biri fiyatına bir araba alabilme gücüm var. Görünüşe bakarsam en az 500 bin TL'lik arabaya benziyor.
kıçı kırık Hyundai bile bu piyasada 80 90k.. bunu yine en son biz alırız
Ulan arabanin 90%'i yabancı mali yerli diye uyduruyorlar her zaman ki gibi
Paramız yetmez bu arabaya
Parçalarının yüzde kaçı yerli acaba
CEO Karakaş, fikri ve sınai mülkiyet hakları yüzde 100 Türkiye’ye ait "bağımsız ve özgür" olan TOGG’da yerlilik oranına ilişkin olarak, "Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı verilerine göre ülkemizde binek otomobilde yerlilik oranı yüzde 19,6 ile yüzde 66,3 arasında değişiyor. Yani 60 yılda yüzde 66’ya erişilmiş durumda. TOGG’da ise elektrikli araç üretiminde deneyimi olmayan bir tedarik sanayi ile üretime yüzde 51 ile başlayıp, takip eden üç yılda tedarik sanayini dönüştürerek yüzde 68 yerli içerik oranı hedefliyoruz." açıklamasında bulundu.
Bu gidisle bisiklet slamayiz
Param olursa neden olmasın
Neden olmasın
hayır
Hayır
Almam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?