Sevgilimden biraz öğrendim sürmesini, temel olarak da olsun ama artık çok sıkıldım. Babam hep erteliyor, küçük erkek kardeşim bile öğrenmiş, çok sinirlendim ama bir şey diyemedim.
2 ay
Sevgilimden biraz öğrendim sürmesini, temel olarak da olsun ama artık çok sıkıldım. Babam hep erteliyor, küçük erkek kardeşim bile öğrenmiş, çok sinirlendim ama bir şey diyemedim.
Küçük erkek kardeşine öğretiyor sen kocaman kızsın bugüne kadar sana mı öğretmedi? Üfff gerçekten bu kafalar bir de anne baba oluyor ya ona yanıyorum...
Evet öğretmiyor bence tam bi ayrimci ben üniversiteye gidiyorum ne ara öğretmiş ona da şaşirdim bi baktim çocuk sürüyor
Birde hep erteliyor biliyor musun bu yaz gene olmicak biliyorum sevgilim sağ olsun direkt bana biraz öğretti
Ne sürmesi ya sakın kaç yaşında? Ehliyeti yoksa süremez!
Öyle baba olmaz olsun.
Daha liseye bile geçmedi mahalle arasında kardeşim sürmek istediğinde veriyor işte direkt o da diğer koltuğa geçiyor
Babana ettiğin sözler çok komik HAHSHSJDHSJHDKSHDJSHD
Ederim sevmiyorum çünkü dkdkdkd ay allahim sabir
Tc erkekleri baba olduğunda da pek sevilmiyor genelde 😂
Sürücü kurslarında verilen derslerle daha kolay öğrenirsin babanın öğrettiğine göre çünkü stres yok ve pratik şekilde öğretiyorlar o yüzden bence ehliyete yazıl gerisini halledersin.
İyi de para nerden gelicek kurslar parayla olmuyor mu
Baban öğretmiş olsaydı ehliyeti almak için bir şekilde yazılacaksın artık ne zaman yazılırsan yine kolay şekilde öğrenebilirsin
Baban resmen “sonra bakarız” klasiklerini oynuyormuş 😅 Şöyle yap bence 💁♀️
Babadan bağımsızlaş. Bir sürücü kursuna yazıl, profesyonelden eğitim al. Hem stres yaşamazsın hem de kimseye minnetin kalmaz 🚗✨
Baban “ben öğretirim” derse de nazikçe “kursu ayarladım artık, sen rahat et” de. Kardeş mevzusunu da kafana takma, sen direksiyona geçtiğin an hepsini unutursun 🙃🔥
Para nolacak gökten mi gelecek
Haklısın para kısmı can sıkıcı 💸 Uygun taksit yapan kurs bak, aileden de “hediye gibi” destek iste 😉🚗
Cevap
11Cevap
Kendin öğren banada kimse birsey öğretmedi araba ehliyetini de motor ehliyetini de kendim aldım. Birseyi kendin yaparsan hesap vermezsin
Çok haklısın ya ben bu adamı beklersem bi bok öğreteceği yok anca oğluna öğretir aq salaği
İllaki öğreten birileri olur
Öğretecek kişinin sana iyi anlatması lazım. Bu devirde araba artık bir ihtiyaç. Öğrenmekte fayda var
Bu arada hangi şehirdesin?
Kütahyadayım da
Ya sevgilim öğretti sağ olsun biraz ama babamdan nefret geldi gitmiş daha çocuk orta son da arabayi öğretmiş sinir oldum aqq
Neyse gitgide kendine geliştirirsin üzerinde bir kursa yazılırsın
Babanın düşüncesi yanlış.
Aynı durum Bizim ailede de oldu ben amcamın kızına teyzemin kızına komşu kızına ve iş arkadaşlarıma öğrettim.
Sürücü kursundan bana teklif geldi o kadar sakinim diye.
İnsanlara bir şeyler öğretmek faydalı olmak insanı mutlu ediyor. Şu an için bir eksiğin var mı aklına takılan veya sormak istediğin bir şey?
İstanbuldayım direksiyon eğitmeniyim ücretsiz öğretir kursa en uyguna yazdırırım
Ücretsiz mi😂😂 yok daha neler
Baba öğretmemeli zaten ehliyet kursundaki hoca yeterli bu iş için
1 2 kez arabayı kaçırırsan çok hızlı öğrenirsin 😄
Karım olsan seni usta şoför yapardım
Hangi şehir desin
Ehliyet kursuna git önce
babanın arabası yenimi
Kendin başvuru yap
Kurs alabilirsin
simülatör kullan
Ayrıl gitsin
Pardon babam demişsin 😅 babalıktan reddet gitsin