Ehliyetim var ama babam izin vermiyor, ne yapacağım?

Annemden. neyse. Herkese süremiyo diye anlattı hahahah ben sadece gülüyorum ona. Ulann babammmm arabayııo vermiyo ne sürememesi? Hatta ben bi kere çok sinirlenip arabayı kaçırdım gayette sürdüm tekrae yerine park ettim. Araba MANUEL. Şimdi ananeme geldik kuzenim gezdir bizi diyo amA ananemin evinin girişi nasıl anlatsam tali yol gibi ama çıkarken YOLU göremiyosunuz. Gelen arabakorna basarsa duruyosunuz çok riskli bi yer. Babamda bana burdan çıkmayı öğretmiyo hatta kimse. Yani babam düz yolda veriyo bana ben napıyım öyle. OTOMATİk olsaa direk çıkarım. Sırf bundan sebep hoca tutucam. O bana öğretsin. Hattaa ne öğretmesi ya BEN BİLİYORUM ZATEN. Ehliyet hocam bile ohoo o kalırsa herkes kalır faln dedi ve 1. dersten bile çok iyisin hiç yorulmıcam dedi o kadar yani. Ama gck babam bana arabayı vermiyo. Şimdide kuzenim bana özenip otomatık araba sürüyo babası da benim babamın vermediği yollarda veriyo çok sinirliyim benim ehliyetim var ya neden neden neden neden nedennnnnn nedennnnnn az kaldı zaten hoca bu haftaiçi görüşelim dedi…. Ben yinede buraya dertlenmek istedim. Sizce ne yapmalıyım bıktım artık?
Güncellemeler
+1 yıl
Kızın daha ehliyeti yok bana özeniyo ben daha. Of ya of. Gerçekten çok
Ehliyetim var ama babam izin vermiyor, ne yapacağım?