Ehliyet alacağım, daha önce direksiyon koltuğuna bile geçmedim, babamlar hiç öğretmedi. Şimdi manuelde net kalırım, boşuna para vermek istemiyorum. Direkt otomatik alsam saçma mı?
3 ay
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ehliyet alacağım, daha önce direksiyon koltuğuna bile geçmedim, babamlar hiç öğretmedi. Şimdi manuelde net kalırım, boşuna para vermek istemiyorum. Direkt otomatik alsam saçma mı?
Cevap
13Cevap
manuel
Manuel almak isteyince tekrar manuel için para vereceksin ne gerek var o yüzden manuelde de debriyaji ogrensen kalmazsın
İşte güvenmiyorum kendime hiç
14 ders alsan öğrenirsin daha azını alma
Manuel alırsan otomatiği kullanabilirsin
Otomatik alırsan Manuel kulanamazsin
Fark etmez araba alman önemli para var mı para?
Babamın arabası
Marka ne
Audi q2
Model kaç yıl olarak eski mi çok
2022
Sen bilirsin ama bence yeni alsan daha iyi
Mantıklı otomatik işini görür çoğu marka artık manuel araç satmıyor bile
otomatik alırsan manuel kullanamazsın ama manuel alırsan otomatik kullanırsın bence manuel al
Manuel de sorun yaşarsın vites geçişleri ve dur kalk larda stop eder
Oto al uğraşma manuel araç mı kaldı zaten.
Saçma değil otomatik araba neredeyse çoğu araç
Otomatik al tabi. Manuel kalmadı artık
Siz öyle mi yaptınız
Ya ne alakaaa kadın olduğum içinmiş sinir oluyorum bu lafa sizden ne farkımız var?
Direk oto al derim
Siz öyle mi yaptınız
Yok hayır ben kullanmasını biliyordum yakın Bi kız arkadaşım ehliyeti yeni aldı 3. Girişinde ben ona çok dedim oto al diye artık bitiyor Manuel vites
Yakın arkadaşın oto mu aldı işte çok korkuyorum ya bende 3. girişimde falan alırsam of
Yok Manuel ama ben çok fazla ugraştım benim araçla sürekli eğitim alanına gittik geceleri boş oluyor diye zar zor aldı
Evlenin siz ya benim için böyle bi erkek çabalasa oo
Yok o benim için farklı biri
Nasıl farklı mesela
Yani o kıza ben yaşadıkları zorluklardan dolayı yardım etmek için yanaştım arkadaşı dostu oldum tek yardımım bu değil biri bunu dolandırmıştı o işini de çözdüm tanıdığım avukat arkadaşımla dedim arkadaş kalalım onun arkadaşlığını seviyorum daha samimi ne bilim askerlik arkadaşım gibi oldu
Anladım anladım ama bir kadınla erkek biraz zor arkadaş kalıyor
Evet bende öyle diyorum ama ben onla arkadaş kalmak istiyorum biliyorum belki istesem onu ikna ederim belki ama gerek yok
Kesinlikle otomatik
Manuel
Otomatik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Direkt otomatik almak hiç saçma değil, özellikle de “manuelde kalırım” diyorsan tam mantıklı 👍🏻🚗
Gerçekçi olalım, çoğu insan trafikte otomatik kullanıyor artık. Özellikle İstanbul gibi şehirlerde dur kalkta manuel resmen bacak ve debriyaj işkencesi 😅 Otomatik ehliyet alırsın, sonra ileride istersen manuel için tekrar girersin.
Kendini zorlayıp soğutacağına otomatikle başla, özgüvenin yerine gelsin, sonra istersen vites macerasına girersin 😉✨