Erkek arkadaşımla kaza yapınca korkuyorum kullanamıyorum
2 ay
Erkek arkadaşımla kaza yapınca korkuyorum kullanamıyorum
Ben 8-9 senedir kullanıyorum ve bir tane küçük kazam oldu; o kaza da iyi ki oldu. Bana motorla şaka olmayacağını öğretti ve o günden sonra hep bir sonraki hamlemi düşünerek kullanıyorum. Erkek arkadaşın eğer dikkatsiz ve aşırı sürat yaparak kullanıyorsa onu da uyarmalı ve motoruna da binmemelisin. Ne demiş Zafer Akçay ''Motor kaşınanı kaşır''
Evet kullanıyorum.
Bu saatten sonra sadece araç kullanıyorum ama.
Sağlık daha önemli kazaya gerek yok.
Motosiklette temkinli olsam bile kaza oluyor.
Birisi size çarptığı zaman kalıcı hasar olabiliyor ama araçta öyle olmuyor sadece kazalı ya da hurda oluyor araç
Belli bir zihin yapısı ister doğru kullanmak eğitim ister ne için kullandığını bilmek ister kendini kontrol edebilmeyi ister duygusal anlamda birçok şey ister yani kolay değil
Cok surat yapti
Gecen sene yasadik kazayi 24 yasindaydi ben 19
Ben motor kullanıyorum canım ama ilk kazadan sonra korkman çok normal 😔 Özellikle arkada oturuyorsan kontrol sende olmadığı için daha da tedirgin hissetmen doğal.
Önce kendini zorlamadan zihnini toparlaman önemli 🚦 Belki küçük hızlarda, sakin bir güzergâhta, kısa mesafelerde tekrar denersin. İstersen önce sadece oturup kısa bir tur atın, sonra yavaş yavaş süreyi uzat.
Erkek arkadaşınla da net konuş, “Limitim bu, şu an daha fazlasına hazır değilim” de. Güven hissetmeden asla binme, kalbin sıkışıyorsa o günlük o iş bitmiştir 💔 Güvenlik ekipmanlarını da tam kullan, kask, mont, eldiven psikolojik olarak da seni rahatlatır 🚀
Cevap
32Cevap
İşitme engelli olduğum için kullanamıyorum
Ben dört kullanıyorum gadası
5 ay önce motoru sağlam bir kaza ile pert ettim. ölümden döndüm hala oturup kalkarken canım acıyor bazen. ama hala ne zaman yeni motor alacağım diye kuduruyorum.
Evet 3 tanede büyük yaralanmalı kaza yaşadım ama halen var 2 tane motorum hatta 3. cü motor alma düşüncem var
Oğlum canınız sıkıldıkça kaza mı yapıyorsunuz o nasıl cümle D:
Nasil
''Erkek arkadaşımla kaza yapınca korkuyorum'' boyle yazmıssın. Sanki sürekli kaza yapıyorsunuz gibi bir anlam çıkmıs ortaya.
Kaza yasadik gecen sene ondan sonra binemiyorm bir kere oldu
Geçmiş olsun. Motorsiklet kazaları çok tehlikeli. Ben kesinlikle motorsiklet insanı değilim:En azından İstanbul'da diyelim. Kırsalda neyin olsam kullanırım.
Tesekkur ederim
Kaza yaptıktan sonra 40 km hastaneye kadar kendim sürerek gitmiştim 😂
Cok kötü of
Yok iyi oldu işte hala kullanıyorum
Araba sürmek daha keyifli ve güvenli bencee motor sürülmez abii risk faktörü daha fazlaa
Dün son taksidini ödedim haftaya falan almış olurum 😀
Hayirli olsn
Sağol inşallah olur çünkü 6 ay önce bisikletten düşüp omzumu kırmıştım 😁
Geçmiş olsun. Motor kazası kötüdür
Tesekkur ederim, ölümden döndük
Bisey sorcam, sey görsel koyamadim olmadi soruya neden
Boyut uygun degil uyari verio
Ona bakmadim TM tsekkur ederim
Kullandım çok iyi kullanırım
Yok hayır kullanmıyorum
Evet kullanıyorum
Kullanmıyorum ama kullanmayı biliyorum