Gelin konuşalım 😊 mesela Ben 50-60 km ile giderken, yanımdan tırlar otobüsler geçince rüzgardan sarsılıyorum resmen sanki sallanıyorum motoru sıkı sıkı tutuyorum..
Buyuk araclarla ayni hizda gitseniz bile sizleri dorsenin arkasinda oluşturdukları vakuma dogru anlik olarak cekeceklerdir. Videoda on cam anlatıyorum ama kamyonun dik sekilde biten dorsesi on cam ile ayni etkiyi yaratıyor
Büyük ve havaleli araçlar havayı yarma etkisiyle illaki bı akım oluşturur daha küçük araçlarda kucukluklerine göre bu etkiyi hisseder de motorda baya küçük. Olduğu için normal olarak bı turbilans bazen savrulma yaşatır normaldir yani korkma kasılma savrulmayavak kadar karşı köy ama kasılma
Sağdan git ama. kendini tehlikeye atacak kadar değil gazı kesip sakince ayak uydur bı sure sonra zevk alırsın sadece kasılma korkma yaşadığın normal bı durum
Güvenli olduğunu düşünüp sürekli sağa yakın gidersen kapı açılması anı dönüş yapan araçlar ve seni sıkıştıran araçlara karşı tehlikeli duruma dusebilirsin yeri geldimi sağdan sakin git bazen hızlan ki sikistiramasinlar bazende herhangi bi tehlike olunca manevra yapacak kadar en az bir metre aran kalsın gittiğin alanda bu seni tehlikelerden oldukça koruyacaktır ne kadarını yapabilirsen artık ve unutma motorda tehlike çoğu zaman arkadan gelir aynaları iyi kullan
Sen kullanıcısın sanırım hakimsin baya.. Zaten sağ da bariyerlere çok yakın gitmemeye çalıştım çünkü savruluyor gibi hissettim mesafe koydum o an ki durumla.. O en sağ boşluklara girmiyorum zaten. Bu sağ dediğim çok şeritli hızlı akan yolda ki emniyet şeridi.. Çünkü motorum 50cc
Onu fark ediyorum motor medeni ve güzel bı araçtır eminim çok güzel zaman gecireceksin ama çok da dikkat isteyen bı araç hem dikkatli ol hemde keyfini çıkar HGS alırsan belli bı sürede ceza yemezsin ordan çeker direk olarak Geçen gün bı arkadasda benim cezayı ödedi HGS siz bı araştır odeyebiliyomussun
Çaresi binmiceksin toplu taşıma tada şahsi aracın varsa onu kullanacaksın ben 1000 rr kullandım senelerce bir kaza yaptım Verilmiş sadakam vardı kurtuldum tövbeliyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Buyuk araclarla ayni hizda gitseniz bile sizleri dorsenin arkasinda oluşturdukları vakuma dogru anlik olarak cekeceklerdir. Videoda on cam anlatıyorum ama kamyonun dik sekilde biten dorsesi on cam ile ayni etkiyi yaratıyor
https://www.youtube.com/embed/NHVE_L38WK4Çözüm hizlanarak kamyonlardan sol seritlere dogru uzaklaşmak
çok tehlikeli bir ulaşım aracı ama kullanıyorum. zaten kullandıgım da en fazla 50 km hızla gidiyor :D
O daha tehlikeli maalesef 😒
Motorsikletin şakası olmaz
Dikkat et
Kaporta sensin
En ufak hata da şakası olmaz bu işin
50cc motorla gidersen tabi sarsılırsın herkes sollar seni dsgdfhfg
E yanımdan geçmesinler mi yani
en az 100 yapan motosiklet kullanman lazım
Hıza gerek yok fazla
O zaman sollarlar seni
Sollasınlar. Ben zaten en sağdan gidiyorum
Normaldir o korkma ve motoru rahat bırak daha doğrusu rahat ol zamanla zaten alisirsin
Birde hava zaten rüzgarlı idi, yani bana mı öyle geliyor yoksa gerçekten o ağır araçlar savuruyor mu bizi esintisi ile?
Büyük ve havaleli araçlar havayı yarma etkisiyle illaki bı akım oluşturur daha küçük araçlarda kucukluklerine göre bu etkiyi hisseder de motorda baya küçük. Olduğu için normal olarak bı turbilans bazen savrulma yaşatır normaldir yani korkma kasılma savrulmayavak kadar karşı köy ama kasılma
Rahat olmaya çalıştım daha sıkı tutundum 60 isem 50ye düştüm o an, zaten en sağ şeritten gidiyorum
Sağdan git ama. kendini tehlikeye atacak kadar değil gazı kesip sakince ayak uydur bı sure sonra zevk alırsın sadece kasılma korkma yaşadığın normal bı durum
Anladım teşekkür ederim 🤗 peki sağdan git ama tehlikeye atacak kadar değil dedin nasıl yani
Güvenli olduğunu düşünüp sürekli sağa yakın gidersen kapı açılması anı dönüş yapan araçlar ve seni sıkıştıran araçlara karşı tehlikeli duruma dusebilirsin yeri geldimi sağdan sakin git bazen hızlan ki sikistiramasinlar bazende herhangi bi tehlike olunca manevra yapacak kadar en az bir metre aran kalsın gittiğin alanda bu seni tehlikelerden oldukça koruyacaktır ne kadarını yapabilirsen artık ve unutma motorda tehlike çoğu zaman arkadan gelir aynaları iyi kullan
Sen kullanıcısın sanırım hakimsin baya.. Zaten sağ da bariyerlere çok yakın gitmemeye çalıştım çünkü savruluyor gibi hissettim mesafe koydum o an ki durumla.. O en sağ boşluklara girmiyorum zaten. Bu sağ dediğim çok şeritli hızlı akan yolda ki emniyet şeridi.. Çünkü motorum 50cc
50 CC kullanmak baya tehlikeli iştir özellikle frenlemeye dikkat et ve o hacimdeki motorla çok şeritli yola çıkma zaten çıkmak yasaktır aslında
Sapağı kaçırdığım için girdim o yola yoksa girmiyorum normalde.. Birde ogs den geçtim ödeme mi yapmam gerek.. Şey ben acemiyim de🙁🙈
Onu fark ediyorum motor medeni ve güzel bı araçtır eminim çok güzel zaman gecireceksin ama çok da dikkat isteyen bı araç hem dikkatli ol hemde keyfini çıkar
HGS alırsan belli bı sürede ceza yemezsin ordan çeker direk olarak
Geçen gün bı arkadasda benim cezayı ödedi HGS siz bı araştır odeyebiliyomussun
Şimdi geçtim ogs den tespit edildim sanırım. Ödemem gerekiyorsa bana bildiri gelmiyor mu? Niye ceza yiyoruz ki
E devletinden görürsün onu ara ara kontrol et düşünce geçiş ihlalin ödeme yaparsin
Anladım teşekkür ederim 🤗
Umarım. eglenxeli güzel zaman gecirirsin motorcu arkadasim
İnşallah hepimiz teşekkür ederim
Bana motosiklet kullanmayı öğret😂 Araba iyi kullanırım hızlı kullanırım motosiklet bilmiyorum
Ayağım kırık o yüzden
Aa kazamı yaptın
Maalesef.
Yeni mi? Nasıl oldu hatan ne kadar
22 gün. Oldu. Hatam yorgunluğun doğurduğu dikkatsizlik.
Geçmiş olsun. Allah göstermesin bidaha
Allah razı olsun.
motosiklet iyidir. ama adanada hayır
Neden peki
adanada yol yok. birde güneşe ateş edenlerden çok var:d
O ne demek öyle?
:) adanada trafikte insan yok. aslında insan hiç yok
İstanbul da aynı merak etme
aaah ah. motosikletin ne scooter mi? :D hangi model
Evet scooter 50
çok tatlı. motosiklet kullanan kadınları da trafikte görmek güzel oluyor. sapık deme ihtimalleri olmasa takip ederim valla izlerim ahahaha :D
Nasıl takip etcen yani
bas baya araba ile :D de olmuyor işte yapılmaz ayıp
Arabayla bide 😅 50 km hızla giden motoru arabayla kovalarsan çok dikkat çeker tabi
:) o işin teknik kısmı. onu düşünmemiştim açıkçası ama düşünmesi de güzel :D valla tatlılar ama D:
1000 cc yamaha yzf var bende
😯😮 Aman hız yapma
Motosiklet özgürlüktür benim için
Motorsikletin tekerlekleri ince mi
Scooter
İnce tekerlek olduğu için rüzgardan yalpalarsın. Bende arora marka motorsiklet var 100 lük ve kalın tekerlekli olduğu için yalpalama olmuyor
Birde cüüssesi hafif 83 kg o da etki eder sanırım dimi
Benimki de hafif. Dediğim gibi tekerlekten kaynaklanıyor
Anladım teşekkür ederim
Sürme o zaman
Neden?
Düşebilirsin
Çare nedir bu durumda
Çaresi binmiceksin toplu taşıma tada şahsi aracın varsa onu kullanacaksın ben 1000 rr kullandım senelerce bir kaza yaptım Verilmiş sadakam vardı kurtuldum tövbeliyim