Chery Omoda 5 mi BMW 520i M Sport mu?
Chery Omoda 5
Bmw 520i M Sport
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
6Cevap
Chery omoda araba değil bildiğin teneke lak lak oynuyor
Hiç test etmedim işte sadece iç ve dış donanım ve görüntü olarak hoş geldi anlık
İyi değil emin ol, gösteriş olarak güzeller ama kalite yinede düşük. Rusyadayım çok var bu Cherylerden her yer dolu Çin arabalarıyla. Üst segmentleri iyi güzel.
Üst segmentlere baktım evet ama benim için araba dış makyajı da önemli. Dışardan bakınca ön kısma gerçekten cezbetmeli. Bmw 520 bu üst segmentlere göre çok daha iyi benim için. Bunun yüzünden baskasına iyi gelen birçok özellikten vazgeçebilirim.
bu kıyaslama bile yanlış klasmanları çok farklı iki araç tabiki açık ara BMW
Yapay zekanın düzeltmesi.. Siz olsanız ne alırdınız yani diyorum
bendeki iki aracın birisi tiggo 8 ama bu iki seçenekte BMW tabiki saglam bir ekspertizle
Sağlam bir eksp evet olabilir. Sanırım bmw olacak. Diğer markanın tam yetkili kesimi bu ülkede varlığı bellisiz
bende 5 aydır var ben memnunum ama bu kıyasta tabi ki BMW alternatif olamaz
Fotograftaki bmw baya bi hirpalanmis onden saglam kazalari var. Airbag duruyormu diye kontrol ettirmeden alma
HATASIZ
DEĞİŞEN YOK
HASAR KAYDI YOK
EZİK GÖÇÜK YOK
KILCAL ÇİZİK YOK
ORJİNAL İÇ DIŞ EXECUTİVE M Sport diye yazmış
şu an için fikir danışma aşaması illa o olacak diye kaide yok
Araba onden vurmus ve kotu biyerde toplamis tambon ve kapit camurluk vs cizgileri uyuşmuyor. Alirsan mutlaka tarcanlar tarzi airbag acip bakan biyerden kontrol ettir bu tip eskipremium arabalarin airbagleri boşaltilmks olabiliyor.
Chery onermem bmwyi de f30 kasa denilen 3 serisi 184 luk. ya da 190 lik dizel olanlardan az kullanicili temizini bulursan oneririm. Bu 5.20 ler asiri benzin yakar. Chery de asiri benzin. yakan bi araba.
F30 da iyide o da her yerde var maşallah
Ona ısınmadım zaten farklı bir araca yöneleceğim
Ben kisa bi sure 4 ay kadar f30 kullandim. Beni cok sasirtti bu kadar iyi bir araba nasil. yapilmis inanamadim. 12 yillik arabanin şasisi sifir araba kadar diriydi. motoru sanzimani da inanilmazdi yazilim var zannettim araba 184 beygir ama cok daha fazlasini hissettiriyor. Ben audi a8 de kullandim mercedes e serisi de tiguan miguan cok araba kullandim ama en takdir ettigim araba bmw oldu oyle bisey beklemiyordum.
Aslında ben de bmwciyim her zaman çocukluğumdan beridir alman kurdu diye severim arabayı ama şu an şartlar tam olgunlaşmadı. Chery hesapta yoktu benim bmw in yanına koyacağım mercedes c 200 amgdi
Aman diyim mercedes c serisine bulasma. Simdi sifir olan biraz idare eder ama oncekiler aman aman. Mercedesi tek gecerim eski mercedesten iyi araba yok kiyas goturmez. Ama mercedes eski mercedes degil ve bide ustune mercedes e den baslar diye bi soz var onu da hesaba katarsak c ye hic bulasmasak daha iyi. Tanidiklarim var kullanan honda falan cok daha iyi araba diyorlar
Kral BMW AP ayrı bir his g20 kullandım bir dönem tadı nefis ama senin isteklerin ne arabadan
Çok hız düşkünü değilim zaten cherynin bile hız kapasitesi bana kafi. Araba konforlu olmalı ve iç dizayn benim için çok önemli dış görüntüye de çok önem veriyorum. Bi duruşu olmalı arabanın. Mesela mercedes gt 63 mercedes c200 amg ön tampon araba bakışı çok hoş arka Kasada aynı. Donanım olabildiğince iyi olsa güzel olur.
İnceleyeceğim şimdi
Çin in arabasını almam
Chery benim. Tavsiye etmiyorum
Varsa sizin tespitiniz eksikleri nelerdir
Yakıt konusunda tasarruflu değil.
Dar Bagajlı arka camı çok dar geri manevralarda tamamen kameraya güvenmek gerekiyo. Bozuk yollarda plastik aksamlardan tıkırtılar gelebiliyor. Bu arada parçaların temin edilmesi de uzun sürüyor benim 1 ay gelmemişti
Bagaj kısmı 378 gösteriyor prolarda 292 ben 378 için söylüyorum. Dışardan bakılınca dünyayı alacak gibi duruyor. Tabi anneme kalsa o bile yetmez de. Parça temini vs bunlarda biraz Türkiye de ki tam varlıkları yok gibi kolay kolay muhatap bulunmuyor sanırım
2. si cok keko vibeı veriyor
Galiba sizin de çok gördüğünüz bir araba, göz alışkanlığı o yüzden. Ön Kasa hoş da arka kasası sıradan geliyor bana
Bilmiyorum hiç anlamam sevmem araba ama evet 2. yi daha cok gençlerde görüyorum kekolarda. 1. araba ise evli adamların kullandığı çocuklu aile arabası. Bence 1. Daha iyi buyuk kullanısli gri renk güzel
Evet benim de hoşuma gitti bir bekar olarak. İkisi arasında kaldım çokta uçamıyorum fiyat konusunda
Kararsız kaldıysan alma bence ertele. Pişman olursun yoksa
cherry
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İkisi bambaşka dünya aslında 😄 Omoda 5 f/p ve donanım canavarı, ama BMW 520i M Sport bambaşka bir sürüş keyfi, yol tutuşu, prestij veriyor 🚗💨
Uzun yıllar bineyim, sürüşüyle de keyif alayım, ikinci elde de üzmesin dersen kesinlikle BMW 520i M Sport derim ✅
Omoda 5 mantıklı ama BMW’nin hisini veremez 😉