Arabalar BMW 320D mi tavsiye edersiniz yoksa Honda Civic 1.6 mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizce uzun süre biniler dediğiniz parçaları kolay bulunan ve motorunu yaptırdığın sürece binersin dediğiniz hangisi ve gayet şık Zengin gösteren hangisi kararsız kaldım bu ikisi arasında BMW 320D mi tavsiye edersiniz yoksa Honda Civic 1.6 mı? Cevapla Tavsiye Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Arabalar konusunda 1,8b cevap paylaştı. Oooo BMW sanayi dostu 😂 1 0 Yorumla
AtanamayanKurabiye Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Zeytinli poğaça var yer misiniz. 1 0 Yorumla
kukusalgazmüptelası Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl bmw dizel motoru iyi tamirciler bayılır 1 0 Yorumla
Trader30 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Daha saçma bir soru sorulamazdı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Arabadan anlamıyorum Yorumla Trader30 +1 yıl Yani anlamayan biri bile sormamalı bende Bmw varken honda nedir hocam Yorumla Soran +1 yıl BMW ve Honda’nın arasında kaldım Ağa hangisinin motorunu yaptırırsam uzun süre kullanmayı kullanmak istiyorum hangisi bunu cevapla Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Oooo BMW sanayi dostu 😂
Zeytinli poğaça var yer misiniz.
BMW al rahatına bak
bmw dizel motoru iyi tamirciler bayılır
BMW tabiki
Beğemve kardeşim
Şu tercihi yapmak bana da nasip olsa ah be
BMW ❤️
3.20 d tabiki
Daha saçma bir soru sorulamazdı
Arabadan anlamıyorum
Yani anlamayan biri bile sormamalı bende Bmw varken honda nedir hocam
BMW ve Honda’nın arasında kaldım Ağa hangisinin motorunu yaptırırsam uzun süre kullanmayı kullanmak istiyorum hangisi bunu cevapla