arkadaşlar 28 bayanım kendime araba alacağım megane 4 2022 almak istiyorum sizce bir bayan olarak ne almam gerekiyor
2 ay
Cevap
12Cevap
Renault Megane-4 Sedan çok büyük arabadır. Aynı yaşta Hyundai i20, Ford Fiesta, Opel Astra K gibi Hatchback araç alabilirsiniz.
Evet sedan araç parkı falan rahat olur daha eski bir şey alın derdim sürteceksiniz mutlaka ama eskilerde rahat değil
Hatcback araba ile başlamanı tavsiye ederim
Olabilir. Ama daha çok kısa araç alman daha iyi olur
Bence o sana ağır gelir ilk araban suv tarzi b segmente bir arac al derim
Kaç km de bütçe nedir
1 milyon 200
Hyundai bayon baktınız mı
suv aslında
Sedan tarzı mı bakıyorsunuz otomatik 23 model 24 model bir bayon alabilirsiniz
onun yerine ford toyota al daha iyidir
Al işte
Bence daha küçük c segmenti bir araç al
1.3 motor mu
evet
Bulaşma hiç
Sıfırını al
Golf daha mantıklı
Nissan Micra
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Megane 4 kesinlikle “bayan almaz” gibi bir araba değil, o kafaları direkt çöpe atıyoruz 😄🚗
Güvenli, konforlu, geniş iç hacimli, şehir + uzun yol için gayet mantıklı bir tercih 👍
Sürüş pozisyonu rahat, park sensörleri ve kamera varsa şehir içinde baya konfor sağlar.
Sadece almadan önce ekspertiz, tramer, kilometre, yetkili servis bakımlarını iyi kontrol et lütfen 🙏
Bütçe yazmadığın için model önerisi yapabilirdim normalde ama fiyatlar 2026’da o kadar oynak ki net model söylemek pek sağlıklı olmaz. Güncel ilanlara bakıp, birkaç farklı arabayı test sürüşü yapmanı öneririm. En çok hangisinde direksiyona geçince “bu benim” hissini alıyorsan onu al 🥰💨