Direksiyona sarılarak sürmek hoşumuza gidiyor belki, neden saygı duyulmuyor?

Direksiyona sarılarak sürmek hoşumuza gidiyor belki, neden saygı duyulmuyor?
Hahaha bununla ilgili dershane hocam bir olay anlatmıştı😁 kadının biri aynı bu şekilde araba kullanıyormuş ve kırmızı ışıkta durmuş. Bizim hoca ve arkadaşı da hemen kadının yanında durmuşlar. Beklerken kadını görmüşler direksiyona yapışık nerede ise ve bunlar da koltuklarını öne doğru çekip yapıştırmışlar. Kadın başını bi çevirmiş ne görsün🤣🤣🤣
Bu şekilde sürdüğünüz için iyi süremiyorsunuz. İyi süren kızlara lafım yok. Kötü süren erkeklerde var. Hiç boşuna dikkatli sürüyoruz vs demeyin. Ben her gün 250-300km manuel araç kullanıyorum son iki yıldan fazladır, bir defa bile kaza yapmayı geçtim kaza yapacak gibi olmadım. Araba sürerken araç sanki kontrolden çıkacakmış gibi korkarak sürdüğünüz sürece iyi süremezsiniz. Bir defa gaza dokunduğunuzda veya dipledipinizde aracın kontrolden çıkabilmesi için altınızdakinin Lamborghini, Mustang, m5 falan olması lazım. Aracı iyi sürmenin püf noktası rahat olmaktır. Şu pozisyonda ben rahat süremem mesela, ani bir şey olsa manevra yapmakta zorlanırım. Biraz rahat sürün, araç işe bütünleşin, aracın neler yapabildiğini kavrayınca bebek gibi rahat kullanırsınız.
Sonra vay efendim ben niye ön camdan uçtum
Belki burun estetiğine ihtiyacımız var , biri gelir çarpar airbag kendini devreye sokar yüzümüze patlar diye bekliyoruz ne biliyorsunuz cahil erkekler 🥲🤧
Direksiyona sarılıp sürmek tatlı görünebilir ama iş güvenli sürüşe gelince olay değişiyor 😅 Direksiyona bu kadar yakın oturunca ani fren ya da airbag açılmasında göğsün, yüzün, kolların ciddi hasar alabilir 🚑 Ayrıca hareket alanın kısıtlanıyor, manevra kabiliyetin düşüyor.
İsteyen istediği gibi otursun kısmına saygım var ama güvenlik her şeyden önce gelir canım 💕 Bir tık geride ve rahat oturmak hem cool hem güvenli 😎🚗💨
Cevap
16Cevap
Yanlış değil
Direksiyona sarılınca araba seni daha çok seviyor sanıyorsan yanılıyorsun, sadece airbag ile çok samimi bir randevuya davetiye çıkarıyorsun. 😅
E ama yalan mı? Direksiyonla aşk yaşayanların sonu genelde o airbag ile bitiyor. 😂 Güvenli mesafeyi korumak her zaman iyidir.
En doğrusu! 😉 Hem daha konforlu olduğunu fark edince vazgeçemeyeceksin zaten, güvenli sürüşler şimdiden.
lütfen siz sürmeyin yaw bize söyleyin bırakırız biz istediğiniz yere
Annemde aynı şekil sürüyor ve aşırı rahatsız oluyorum sanki her an kaza yapacakmışız gibi hissediyorum. Anne kendini rahat bırak diyince de azar işityorum😅
kazasiz belasiz guvenli bi sekilde surelim de direksiyona yapisalim onemli degil, erkekler show yapsin zaten dunya kadar ceza ödüyorlar
İlk zamanlar bende boyleydım sımdı yaslanıyorum arkama fazla rahatım bu seferde 🤦♀️😅😅
Yanlıs değil ama Trafikte cesur ve özgüvenli olun 🙂
Aslında koltuğu yükseltsen o kadar yapışmaya gerek kalmaz,
İlk sürmeye çalıştığım zaman böyleydim🤦ama napalim hepsi tecrübesizlik ve korkudan
Sarılma ihtiyacınızı bu şekilde gideriyorsunuz herhalde :D :D
Direksiyonu eve götürecek gibisiniz. Az rahat olun arkanıza yaslanın :D
Bence kız direksiyona sarılmamış, arkadan koltuk kızı fortluyo :P
Arabayi daha rahat kullanıyoruz kadınlar olarak kontrol daha çok elimizde oluyor. Arabalarin emniyet kemeri bile erkeklerin fizyolojik yapısı goz onunde bulundurularak yapılmış koltuklarda ayni sekilde rahat edemiyoruz.
Şu pozisyonda araba sürüyor kadınlar hayretle izliyorum denk gelince shshhs bir de rica ediyorum direksiyon çevirirken ağır ağır çevirmeyin lütfen
Yo doğru abi
Sen trafikte benim hayatıma saygı dumayacaksın sonra saygı bekleteceksin, yok öyle
Fazla dikkat, algıyı bozar.
İlk başta öyle olur alıştıkça zamanla düzelir 😊
saygi? ölüme sebebiyet
Duyuyorum bence doğru
Olabilir efendum tercih meselesi
hiçbir şey yanlış değil
Saygı duyarım
neresi doğru diye düşündüm sjsj
Dimi ama🙄
Ay fotoya iyi güldüm 😁
sevgilimin kucaginda surerim direkt
Aferin sana biliyorsun işini