2 ay

Sokakta park etmek, hırsızlık veya araçtan eşya çalınması, çizilme veya küçük kazalar gibi olasılıkları artırır. Ayrıca güneş, yağmur veya dolu gibi hava koşullarına da doğrudan maruz kalır ve park ihlali nedeniyle cezaya uğrama riski de vardır. Kapalı otopark ise genellikle çok daha güvenlidir; araç burada gözetim altında olur, hava koşullarından korunur ve güvenlik kameraları veya görevli sayesinde hırsızlık riski azalır. Bu nedenle mümkünse arabayı kapalı ve güvenli bir otoparka park etmek her zaman daha iyi bir seçenektir. Sokakta park etmek gerekiyorsa, iyi aydınlatılmış ve yoğun kullanılan bir alan tercih edilmelidir.
Yolun kenarına karşı şeritte de park etmişler sorun olmaz umarım :) ama yandan sürtme ihtimali her zaman var daha güvenli bir yer bulabilirsen oraya park et
Evin ön bahçesine çektim biraz yayalar kızacak ama olsun babam daha önemli flkf
Babanın arabası baya temiz duruyor, belli ki gözü gibi bakıyor 😅 Böyle arabaları sokakta uzun süre bırakmak her zaman biraz riskli canım. Çizilme, sürtme, ayna kırılması, cam, hırsızlık… Özellikle sen de tedirginsen içinin rahat etmesi önemli 💁♀️
Mümkünse kapalı otopark ya da güvenlikli site otoparkı çok daha iyi. Hem hava şartlarından korunur hem de sorumluluk hissin azalır 🚗✨
Cevap
15Cevap
Kapısını açık bırakma sorun olmaz gadası
Kapalı otoparka alınsa daha iyi olur. Fotoğrafın hangi il olduğu hakkında biraz tahminim var gibi
Söylesene bilecek misin merak ettim 😀
Mersin ilçesi mi? Acaba 🙄
Mersin'in doğu taraf istikametinde ilerle şalgam içe içe gel orada işte )
Yanında adana kebabı olursa gelirim 😅
Vade günü gel o zaman haha
Vade gününü aksatırsam cezai işlem olarak tatlı isterim ama 😅
Canın sağolsun )
Eyw seninde canın sağ olsun
Kapalı otopark imkanı varsa tabi ki de kapalıya konmalı bir de emanet araba Allah korusun kimseninkine bir şey olmaz emanete olur
Gözümün önünde dursun istiyorum aynen emanet işleri sıkıntı 🚬
Gözümün önünde olması güzel ama gözünün önündeyken bir şey olmadı can sıkıcı , tetbir herzaöan iyidir 👍
O arabanin onundeki siyah scooter li Adanaliya benziyor 😂
Neyinden anladın 😄
Doğru )
bir şey olmaz da cekmiyorlar ise idlugu yerden kalsin
Yok çekmiyorlar burdan
İnşallah 🙏) hergun arayıp soruyor da arabasını 😂
Yok ya benim aracım daha güzel bir kere )
Alma valla ayakta çarparlar bunlar adamı fkds
Gezmek için gel şırdanını bicibicisini kebabını şalgamini ve muzlu sütünün tadına bir bak bir iki tane de orjinal küfür öğrenir dönersin 😄
Valla ben buraya gelince burada öğrendim hepsini 😄
bırakabilir yani ama site içi ya da otopark daha güvenli olur
Çok kötü bir yerde duruyor yalnız. 👍
Değiştirdim yerini
Süper 👍
Hiçbir yer güvenli değil
bu araba için evet
Ne demek yani
Dikkat çeken bir araba değil kimse ciddiye alıp kurcalamaz
Emekli arabası işte niye küçümsüyon 😕 çizilir mi falan gibisinden sordum
Küçümsemiyorum bir şey olmaz dedim çizik konusuda kendine ait garajın yoksa her yerde çizilir kapalı garajlar daha güvenli dışarıya göre tabiki ben hırsızlık konusunda yaklaştım
Okeydir teşekkürler
Güzel çekmişsin ama
Şöförlügüm iyidir
güvenli
Kapalı otopark
Sokakta biz güvende değiliz araba nasıl olsun
uçurmaz oar
Anlamadım 😕
Lagunamı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?