Ben Sürdüm 😊 Hatta Uzun Yol bile Yaptım İlk Defa Yani Bir kaç boş yerde sürdüm onun için sürmeyi öğrendim Biliyorum Uzun Yol Çok Zevkli Şehirde zevkli olmaz tabi trafikten 😅 Manuel Vitesli Araç Sürdüğüm kendi aile aracımız Hadi manuel olması sorun Değil ama boyutu da uzun biraz Vectra C Ben Bu aracı kendim alsam otomatik vitesli Vectra C alırım daha rahat olur otomatik başkadır ya konfor olarak debriyaj la işin olmuyor
Babam ehliyetimi alana kadar arabayı vermezdi, daha çok arabadan ruhsat, takım çantası almam için gönderirdi. Ehliyetimi aldıktan sonra yasağı biraz azalttı; ama hafta sonu tatillerinde benzin veya gaz bitmesin diye kullandırmazdı. 2 sefer kaçak olarak Eskişehir-Tavşanlı arası gidip geldim. Hiç ceza almadım. En büyük takıntım ise, 2016 yılından sonra başladı ve son zamanlarda kullanmayı bırakmaya ramak kaldım. Malum işitme engelliyim, engelli ehliyetim var ve bireyin ailesi dahil hiçbir arabayı kullanması yasaktı. En rahat ev-iş yeri arasında gidip geliyordum.
Genelde alırken zorlanıyorum. Benzin de atıyorum hatta birlikte almıştık ama resmen iyice sahiplendi 😅 kıyamıyor mu vermeye çözemedim. kendi hergün işe götürüyor. Bi akşamları alayım diyorum ama ısrar etmekten bıkıyorum. Elbet alıyorum sonunda ama zorlamakta sıkıyor. O yüzden gece cebinden anahtarı alıp gidiyorum bazen. Ha şu sıra zamlardan alasım bile gelmiyor
Silahını, atını, arabasını hepsini verdi. Babam erkek çocuğu Her şeyi bilecek kafasında bir adam olduğu için bildiği her şeyi aktarmaya çalıştı. Allah razı olsun diyorum bir çok şeye elim yatkınsa babam sayesindedir
Valla çok kaçırdım hatta abimden bile izinsiz onun arabasinj kacirmisligim var ruhu duymadı geri yerine koymuştum sabah tabi ufak kacamaklar ama ehliyet aldıktan sonra zaten kimse. bana karismadi genede🤣
Ehliyeti aldım babamın arbayı kacrdım kamyona arkdan vurdum kamyona baya zarar vetmıştım 🙂🙂bızım arba sağlmdı da bize bir şey olmdı bir yıl arba cezası yedim
babam ehliyet almadan önce genelde anahtarı kendisi verirdi ama genelde kendisi yanım olduğu zaman hatta ehliyet sınavına giderken de anahtarı verdi ama ben her zaman olduğu gibi anahtarı almadım :)
Babamin araci yoktu. Kendim. Aldim. Ogrendim. Baba parasi degil. Alin teri kiz arkadasima bile babasi arac icin terslerken ben kendi aracim da araba surmeyi ogrettim