Tek başıma motosiklet kullanmak istiyorum fakat denge kuramıyorum. Küçükken bisiklet sürmeyi öğrenmiştim fakat bir iki gün sürmüştüm sadece şimdi kullanamıyorum tekrar. Geçenlerde denedim ama düştüm motordan ne yapabilirim?
3 ay
Tek başıma motosiklet kullanmak istiyorum fakat denge kuramıyorum. Küçükken bisiklet sürmeyi öğrenmiştim fakat bir iki gün sürmüştüm sadece şimdi kullanamıyorum tekrar. Geçenlerde denedim ama düştüm motordan ne yapabilirim?
Motorcycling is a dance between balance and intuition, the bike moves where you think it should.
Motosiklet felsefesi budur.. dengeyi hissetmek, kaslardan çok zihninle yönlendirmektir. Yani önce yavaş başla, boş otoparklarda alıştırma yap, düşük hızda viraj dönme ve frenleme ile dengeyi geliştirirsin.
“Start slow, in empty parking lots, practicing low-speed turns and braking”Dediğimiz olay
Çok teşekkürlerrr
Ya pardon anlıyormuş gibi duruyorsunuz çimenlerde denesem motor gider mi
Motosiklet ilk başta biraz ürkütüyor ama merak etme, herkes böyle başlıyor 😊 O denge hissi zamanla kendi kendine yerine oturuyor. Önce çok hafif bir motosikletle düz bir zeminde çalışmanı öneririm, gaz verme baskısı olmayınca vücut rahatlıyor 🏍✨ Bisiklet sürmeyi kısa da olsa hatırlaman bile artı. Bir de iyi bir eğitmenle temel eğitim almak özgüvenini uçurur. Düşmen moral bozmasın, hepimiz düştük ama sonra rüzgârı kucakladık 💨💛
Cevap
3Cevap
Boş arazide dur kalk yaparak öğren gadası
Deniyorum ama ayağımı yerden kestiğim gibi düşüyorum sağa ya da sola
Yavaş sür
Valla abi gazı bi açtım düşerken bile panikten bırakmadım
Allah korusun yavaş yavaş öğrenirsin
Amin inşallah
zamanla öğrenerek.
Hafif bir motorla başka ve motoru sürerken önüne odaklan gideceği yere sağ sola bakma dengen çöket
Tamamdır teşekkürler
Dengeyi ve sürüşü öğrenemezsen ölürsün bu kadar basit 😃
Boş yapma
Düşüp kaza yapan sensin boş yapan ben miyim g zekalı 😃
Senin hayatta oranı buranı açarak dikkat çekmekten başka deneyimin mi var ileri zekalı seni
Güzelliğim var ki açıyorum sen açma ama açarsan millet kusar yazık millete 🤣
Tamam hadi şimdi sg
Sen gittiğin her yere s*ktirince sg diyorsun da herkesi kendin gibi sanma ucu tatlım 😃😃😃
İşte soru yanlış kitleye düştü herkese soru sorarsan or*spudan nasihat dinlersin
Nasihat verme o zaman sende 😃
Nasihat vermiyorum ki sus diyorum kuduruyosun
Ben niye kudurayım sen ağlıyorsun bence motoru iyi sürersin ikiniz bi bütün olursunuz 🤣🤣🤣
İstenmiyorsun başka köşede ağla kadın kadının kurdu gerçekten halbuki bir kadın olarak beni desteklemen gerekirdi benim yaş grubum olarak
Napıyım destek olarak motor sürmeyi mi öğreticem sen ağlıyorsun ben değil
Kes artık sesini ya kimsenin sana ihtiyacı yok boş obje
Sana ihtiyaçları var 🤣🤣🤣🤣
Kendini önemli hisset diye cevap veriyorum ama düzelecek gibi değilsin seninle iletişim kuranlara ve aynı evde yaşayanlara acıyorum. Engellendin ezik obje dekolten olmasa bi şeyinle dikkat çekemezsin o da abazaları çeker hadi bye kudur kendi kendine 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?