İleri sürüş tekniği derken söylemek istediğim geri geri dümdüz gidebilmek araç boyutu kadar olan yere sorun yaşamadan park edebilmek
İleri sürüş tekniklerini nasıl öğrenebilirim?
İleri sürüş tekniği derken söylemek istediğim geri geri dümdüz gidebilmek araç boyutu kadar olan yere sorun yaşamadan park edebilmek
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Merhaba,
Öncelikle verdiğiniz örnek çok güzel.
Genellikle ileri sürüş teknikleri eğitimlerine katılım erkek sürücülerden olduğu için zaman zaman katılımcılar arasında kadın sürücülere tabiri yerindeyse "taş atmalar" olabiliyor ve ben de bir özeleştiri yapmalarını isterken benzer örnekler veriyorum.
Cinsiyet insanların iyi ya da kötü araba kullanması için bir neden ya da bahane olamaz, herkes iyi araç kullanabilir. Kaldı ki bu algı ülkemizde neyse ki giderek artıyor ve daha çok kadın sürücüyü trafikte görebiliyoruz, bu güzel bir gelişme.
İhtiyacınıza gelince; ileri sürüş teknikleri genellikle tüm eğitimlerin genel adı olarak kullanılıyor fakat sizin ihtiyacınız olan sürüş geliştirme ve park & manevra teknikleri eğitimi gibi görünüyor. Bu eğitimler trafiğe kapalı alanda başlar ve gerçek trafik ortamında da devam eder.
İleri sürüş teknikleri daha sonraki adımlar diyebiliriz ve kademe kademe bilgi ve becerinizi ilerletebilirsiniz. Sektörde "şoför" olarak çalışmak ve bunu profesyonel olarak yapmak istiyorsanız bu eğitim şart, hatta üst düzey makam şoförü eğitimleriyle de bu becerilerini taçlandırabilir, sertifikanızla daha rahat iş bulabilirsiniz.
Bu deneyimleri yaşamak ve eğitim almak için sürücü akademilerini ve benim gibi ileri sürüş teknikleri uzmanlarını tercih edebilirsiniz.