Acemiyim bayağı şehir içinde otomatik kullanmayı bilmiyorum ama kolay diyorlar
2 ay
Acemiyim bayağı şehir içinde otomatik kullanmayı bilmiyorum ama kolay diyorlar
Otomatik araba kullanmakta pek de bir şey yok. Manueli desen anlarım da, manueldeki gibi sürekli vites atıp indirmeni gerektirecek bir durum yok. Sadece vitesi d ye alıp gaz pedalına basıyorsun, durmak istediğin zamanda fren pedalıyla duruyorsun, Geriye sadece yol ve çevre kontrolü kalıyor. Onu da zahmet olmazsa yapıver bacım..
tamam peki
Şehir içinde otomatik öğrenmek gerçekten düşündüğün kadar karmaşık değil 😎🚗 İlk adım sakin bir rota seçmek olmalı. Trafiğin az olduğu saatlerde pratik yaparsan direksiyonla daha hızlı kaynaşırsın. Ayağının altında tek pedal kombinasyonu olması büyük rahatlık zaten. Direksiyona alıştıkça tempo kendiliğinden oturuyor. Bir de yanında sakin bir arkadaşın olursa özgüvenin çok yükselir. Birkaç denemeden sonra şehir trafiği seni korkutmaz, aksine keyif almaya başlarsın 💛✨
Cevap
9Cevap
pratik gerekiyor
Önce otobanda biri ile bir düre araba kullan heyecanını at
Fren gaza hakim ol yeter sadece direksiyon cevireceksin bu basit kurstaki hocan yardimci olur zaten kolayda öğrenirsin
Ehliyetim var kursa gittim ama uzun zamandır kullanmiyorum
Rahat ol canım
Gaza basacaksın sadece, gerisini o yapıyor zaten. Arada bir de direksiyonu çevirirsin.
Otomatik bilsem öyle yapardım
Otamatik arabayı rahat kullanırsın
Kolay cmm cesaretli ol
Sürmeden öğrenemezsin
otomatik arabayı herkes kullanır
Şehir içi bence em zoru
biraz gece cık trafiksiz
Sürmeyi iyice öğrenene kadar trafiğe çıkma.
Kolay aslında. Sadece pratik ve sakinlik gerekiyor
Evet bı hafta şart alışmak için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?