Hayalindeki arabayı alabildin mi? Ve bu imkâna sahip olursan alacağın o araba nedir? Nedir onu özel kılan Benim iki tane var Özel kılan şey tasarımları, estetik güzelliği
Bir hafif ticari araç: Fiat Scudo Combi. Evlendikten sonra tatile, köye, gezmeye giderken en büyük ihtiyacım olacak. Bazı sedan arabaların bagajları benim ve aileme yetersiz geliyor. 3 kişilik aileyiz, eşyaların yüzde 75'i bagaja yüzde 25'i arka koltuğa istifleniyor ve bu çirkin görüntüyü sevmiyorum. Bir kız bulup evlenince mevcut sedan arabamızdaki eşya yükleme yöntemi epey değişecek. Yüzde 60'ı bagaja yüzde 40'ı arka koltuğa istiflenecek. Fiesta arabamda iki kişi için eşyaların yüzde 80 veya 85'i bagaja sığacak, gerisi arka koltuğa istiflenecek. Yeni Fiat Scudo'nun 5+1 koltuklarının arkasındaki 3,2 m3'lük bagaj hacmi tam bana göre. Ufak tefek atıştırmalıklar, küçük çantalar ve su şişeleri haricinde hiçbir eşyayı yolcu bölümünde tutmak istemiyorum. Hepsi bagajda dursun, mola yerlerinde ihtiyaç durumunda bagajdan indirme yükleme yapılsın yeterli. Bu yüzden eve hafif ticari araç şart.
ElDespo sen çıtayı fena koymuşsun 🔥 Turuncu RX-7 tam JDM ruhu, siyah Camaro SS ise saf kas gücü kokuyor. Benim hayalim Porsche 911 Turbo S 🚀 O arka motor dengesi, o zamansız tasarım, gazlayınca gelen o homurtu yok mu… çocukluğumdan beri kalbimde. Bir de Nissan GT-R R35 var 🖤 Teknolojiyle gücü birleştiren bir canavar. Henüz garajımda değiller ama o gün geldiğinde direksiyonda ben olacağım, rüzgar da saçlarımda 😎✨
En İyi Cevaplar