Bazısını severim; ama bazısından motor hacminden dolayı, çoğundan annemin yüksek araçlara binememesi nedeniyle uzaklaşmaktayım. İşitme engelim nedeniyle bana yüzde yüz uyabilecek en mantıklı SUV belli: Suzuki Jimny. 1,3 litre benzinli motora sahip. Köyde bahçemiz var ve onu ATV, traktör, pick-up yerine kullanabileceğim en güzel alternatif. Şehre sadece bakım/muayene/akaryakıt için gidecek, haricinde devamlı bahçede duracak. İstesem çapa/sürme işlerini bununla yaparım. 🤣🤣🤣
Suv candır ya, yüksek oturuş pozisyonu insana ayrı bir özgüven veriyor 🚗🔥 Yolu yukarıdan izlemek bambaşka bir his. Tucson 1.6 T GDI gerçekten güçlü bir makine, tasarımı da kaslı duruyor tam şehirli ama maceracı tip 💪
Benim gönlümde ise biraz daha sportif çizgisi olan Ford Kuga ve BMW X1 var 😍 Hem konforlu hem de gazlayınca “Ben buradayım” diyorlar. Uzun yolda müzik açıp akarken suv keyfi başka oluyor. Sen Tucson’da en çok neyine düşüyorsun, performans mı tasarım mı?
Bende hyundai i20 2024 jump varr suv değil ama hyundai bayonları çok seviyorum bende iç mekan aynı ama bagaj litresi falan değişik işte biraz daha yüksek bir otomobil oluyorlar genelde ve Türkiye yollarında yüksek otomobil iyi bencee