Ne tarz arabalar seviyorsunuz?
Sedan mı? Hatchback mi? SUV mu?
Benim bu aralar SUV hoşuma gidiyor.. Yaştan galiba :))
Volvo XC90.. 🔥🔥
#Vesselam
Sedan
Hatchback
SUV
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ne tarz arabalar seviyorsunuz?
Sedan mı? Hatchback mi? SUV mu?
Benim bu aralar SUV hoşuma gidiyor.. Yaştan galiba :))
Volvo XC90.. 🔥🔥
#Vesselam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Station Wagon, MPV seviyorum. Tatile, köye veya bir yerlere giderken ya kalabalık ya da aşırı yüklü gidiyoruz. Sedan arabamı en sık kullandığımız yolun minicik dolmuşuna benzetiyorum. Kalabalık ve bagaj takıntım nedeniyle büyük arabalara ilgim var. Yerden yüksek istemememin en önemli sebebi, annemin otobüs dahil yüksek arabalara binememesi. SUV'ların neredeyse tamamına yakınında biniş tutamağı bulunmamasından dolayı, annemin düşme riski fazla. Allah korusun, annem tutunamayıp, deri koltuktan eli kayıp yere düşerse ve düştüğünde kafasını yere çarparsa SUV aldığıma bin pişman olurum. Bu sebepten arabamı 10 gün içinde acil satılığa çıkarırdım. Satamazsam 11. gün direkt galericiye verirdim. Station Wagon ve MPV satışları şu anda nedense yok; ama eski kasalarından almak hayalim.
İnşallah :)
Benim zevkim çok karışık her türlü modeli sevebiliyorum bu yüzden modelleri bütünleştirdim. Bu aralar Cayenne ya da Urus sevmeye başladım
Iki aracım var
Ford ranger 4x4
Mazda Cx5
Senin listede kamyonet olmadığı içib hatchback seçiyorum
Pick-up :) Evet onu unutmuşum :)
AWD suv mi seviyorsun yoksa düz suv mi
O ne demek ki
All wheel Drive
Sonuçta off road yapmiycam..
Şehirde kullanmak için konforlu olan hangisi ise onu tercih ederim.. Volvo XC90 da AWD mi var 4WD mi var bilmiyorum.
Volvo’yu bende çok severdim ama Maalesef Kanada’da en kral araç 7 yıl sonra çürümeye başlıyor. +40 -40 arasında bir iklim ve kışın sürekli kullanılan kaya tuzu araçları mahvediyor ve hızlı paslanma çürümesine sebep oluyor.
Evet öyle görüyorum :) YouTube da repair car videoları izliyorum.. Dodge Viper vardı, boyası gitmiş arabanın.. Yazık olmuş :)
Sırf bu yüzden ucuz Asya aracını tercih ediyorum. Ama emekliliğimde bi Mercedes binmeyi düşünüyorum
İnşallah :)
Hep Suv araçlara bindim. Diğerlerine binince asfalta yapışık gidiyormuşum gibi geliyor.
Maşallah :))
Gençliğimiz hep sedan-copue arabalarla ve hatta hayalleriyle geçti. Ama dediğin gibi yaş ilerlediğinden midir nedir ben de son zamanlarda sw lara taktım kafayı.😂
sedan çok güzel ama bende volvocuyum
volvo s60
Eniştem sayesinde Volvocu oldum ben de..
S40 aldı sıfır zamanında.. 12 yıl bindi, sanayiye götürdüğünü hatırlamam.. Taş gibi arabaydı..
Onu sattı S60 aldı 2012 model hâlâ biniyor..
Hatchback ve küçük suv..
Sedan cinsi arabaları
D/E Segment Sedan lar
Tabiki suv
Senin kuzen ne oldu ya 😄
Volvo xc 90 , s60,90